EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Viitorul - FC Botoșani 2-2. Spectacol total la Ovidiu!

Viitorul a început în forță meciul cu FC Botoșani și a cerut două penalty-uri. Mai întâi în minutul 7, la intervenția portarului asupra lui George Ganea, iar un minut mai târziu, la un presupus henț al lui Papa.

În cele din urmă, trupa lui Hagi a primit lovitură de la 11 metri în minutul 10, când Chindriș l-a împins pe Ganea. Eric a transformat cu siguranță lovitura de pedeapsă și a egalat recordul lui Wesley, 64 de goluri în Liga 1.

Botoșănenii au nimerit apoi transversala prin Ofosu, însă au reușit egalarea prin Ashkovski. Același Ofosu a mai ratat o șansă uriașă. Repriza secundă a început la fel ca prima, cu Viitorul în atac, ratînd prin Ganea.

Portarul Hankic s-a remarcat la șutul lui Iancu, care însă a marcat câteva minute mai târziu. Botoșănenii au mai egalat o dată, când șutul lui Ashkovski a fost deviat în poartă, însă finalul a fost unul de infarct. Ofosu a trecut din nou pe lângă gol, pentru ca Ciobanu să nimerească bara. La contraatacul care a urmat, Ofosu a ratat din nou, iar meciul s-a terminat la egalitate, 2-2.


Etapa viitoare, FC Botoșani va juca acasă, cu Politehnica Iaşi Universtatea Craiova. Meciul va avea loc duminică, 18 august, de la orele 18.00.

Viitorul va evolua luni, 19 august, pe terenul Astrei.

13-Aug-2019 08:48