EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Victorie MARE pentru FC Botoșani. GALERIE FOTO

FC Botoșani a reușit o partidă perfectă aseară, în fața celor de la Dinamo București.

Dinamo a pierdut pentru a patra oară în ultimele cinci dispute. De această dată la Botoșani, 0-2, la capătul unui meci catastrofal pentru trupa lui Claudiu Niculescu. Dinamo a ajuns pe locul 12 în Liga 1, la doar trei puncte de locurile retrogradabile!

Răzvan Oiadă a fost cel care i-a „încălzit” pe suporteri încă din startul meciului. Internaționalul U21 a făcut chiar mai mult de atât. La prima fază periculoasă, a combinat superb cu Ongenda, a primit un călcâi la fix pentru o finalizare de calitate și a deschis scorul. 1-0, primul gol pentru Oaidă în Liga 1!

Jocul a continuat cu o pledoarie pentru înlocuit, complet, apărarea lui Dinamo. Chiar dacă Botoșaniul n-a mai punctat până la pauză, cu Ongenda, Golofca și Roman irosind ocazii, fundașii lui Niculescu au fost groggy. Începând cu Mezague, care s-a culcat - de ce oare în lateral? - la faza golului de 1-0, cu Sergiu Popovici, martor când Golofca a trecut pe lângă el, cu fundașul dreapta Corbu care, sincer, n-ar avea loc în majoritatea prim-divizionarelor.

Dinamo a alergat după egalare, însă n-a mai contat decât prin Katsikas. Grecul a zburat prin careul advers, a lovit mingea cu capul din toate unghiurile, însă traiectoriile n-au întâlnit deloc plasa lui Pap.

S-a făcut 2-0 după un contraatac școală finalizat de mingicarul Fabbrini. Scor care o aruncă pe Dinamo pe un rușinos loc 12.

Echipele:

Botoșani: Pap - Patache, Burcă, Miron, Dumitraș - Oaidă, J. Rodriguez - Golofca, Ongenda, Chitoșcă - M. Roman II

Rezerve: Fraisl, Chindriș, Târșă, Karaboue, Fabrini, Brekalo, Ed. Florescu

Dinamo: Penedo - Corbu, Mezague, Katsikas, Popovici - Nistor, Gomelt - Hanca, Sorescu, Salomao - Subotici

Rezerve: Eșanu, M. Popescu, Grozav, Cooper, D. Popa, R. Grigore, R. Moldoveanu

09-Oct-2018 08:50