TRANSFERUL lui Olimpiu Moruşan la Dinamo Kiev A PICAT!

Gigi Becali îl curtează de luni bune pe Olimpiu Moruțan, pentru care a oferit suma de 700.000 de euro. FC Botoșani a încercat să îi mărească prețul, cerând 1,5 milioane de euro și anunțând că fotbalistul este dorit la Dinamo Kiev, dar FCSB a primit o veste bună: ucrainenii au renunțat la transfer.

Anunțul a fost făcut chiar de agentul jucătorului, Arcadie Zaporojanu. Interesul lui Dinamo Kiev apăruse după meciul amical jucat cu FC Botoșani pe 1 iulie, în Austria. Patronul clubului moldav, Valeriu Iftime, spunea că ucrainenii sunt gata să plătească 1,5 milioane de euro în schimbul jucătorului care în acest sezon a bifat 12 meciuri, un gol şi trei pase decisive.

Mutarea a picat, însă, iar impresarul jucătorului a precizat că motivul este profilul jucătorului, incompatibil cu cel al clubului. “Discuția a fost de actualitate când cele două formații au jucat un meci amical în Austria. Cei de la Dinamo Kiev l-au văzut în acel meci, dar au ajuns la concluzia că nu se încadrează în stilul lor de joc. Ei joacă cu mingi lungi, în timp ce Olimpiu este un mingicar. Opinia lor a fost că nu se încadrează” – a spus agentul Arcadie Zaporojanu.


În afara lui Moruțan, pe lista FCSB se află mai multe nume de fotbaliști pentru perioada de mercato din iarnă, precum Mailat și Bîrnoi, de la Timișoara, Nemec (Dinamo), Băluță și Cicâldău (ambii de la Viitorul).