EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Transfer de senzație pentru Mihai Roman

FCSB a dat două lovituri pe piața transferurilor în aceeași zi. După ce a reușit să-l ia pe căpitanul Astrei, Alexandru Stan, Gigi Becali a mai făcut o achiziție. Este vorba despre Mihai Roman (33 de ani), de la FC Botoșani.

"Interesul meu era să-i iau cât mai repede, ca să pot să-i trec pe listă pentru meciul cu Rapid Viena. De Mihai Roman îmi place de mai multă vreme. Am vrut să-l iau încă de când era la Rapid. Am avut mai multe tentative, dar am reușit abia acum" - a declarat Gigi Becali.

În vârstă de 33 de ani, Mihai Roman a mai evoluat în carieră la Cetate Suceava, FC Brașov, Rapid și FC Toulouse. El a sosit la Botoșani în urmă cu doi ani, liber de contract și era căpitanu grupării moldave. La fel ca și Alexandru Stan, Mihai Roman va fi trecut pe lista UEFA pentru "dubla" cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League.

Gigi Becali avea de primit suma de 400.000 de euro de la FC Botoșani, pentru transferul lui Golofca, însă a renunțat la această sumă și l-a luat în schimb pe Mihai Roman.


33 de ani are Mihai Roman I

4 meciuri și 3 pase decisive are Mihai Roman în acest sezon

450.000 de euro e cota lui Mihai Roman I

70 de meciuri a jucat Mihai Roman I la FC Botoșani

16 goluri și 18 pase decisive are Mihai Roman I la FC Botoșani.

18-Aug-2018 09:13