EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Sute de tineri au făcut mișcare în Parcul „Mihai Eminescu” Botoșani

Liceul cu Program Sportiv Botoșani, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Asociația Românilor din Marea Britanie "My Romanian Community", Centrul Europe Direct Botoșani și Primăria Municipiului Botoșani, a organizat crosul "Start spre Europa", în cinstea Zilei Europei. Alți parteneri ai evenimentului: Decathlon Botoșani, Asociația Județeană de Atletism Botoșani și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Botoșani. 

Crosul a avut loc ieri, în Parcul Mihai Eminescu Botoșani. 

Întrecerile s-au desfășurat pe cinci categorii de vârstă, distanța de alergare variind între 500 și 1.200  de metri. La alergări au participat câteva sute de copii și tineri, încurajați și aplaudați de numeroși suporteri: părinți, colegi, membri ai familiilor.

În final s-au acordat premii pentru participanți, pe diverse categorii de vârstă, precum și premii speciale pentru reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, ai școlilor gimnaziale nr. 11 și 17 precum și ai Centrului Europe Direct Botoșani.


Centrul Europe Direct Botoșani a oferit medalii ale concursului și alte premii constând în tricouri și sacoșe din material textil biologic, cărți și publicații de la Comisia Europeană. Radu Căjvăneanu, reprezentantul Centrului Europe Direct, a felicitat organizatorii și concurenții. El a adresat asistenței în vârstă de peste 18 ani un apel de  a participa la votul  pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

13-May-2019 08:53