EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Sebastian Chitoșcă vrea să simtă publicul alături de echipă

Despre meciul din această seară dintre FC Botoșani și Dinamo București, ora 21.00, a vorbit și mijlocașul Sebastian Chitoșcă. El își dorește ca roș-alb-albaștrii să facă o partidă bună, la capătul căreia să obțină cele trei puncte puse în joc.

„Sper să facem un joc bun ca echipă și să câștigăm. La fotbal poți să ai o perioadă de unu, doi, trei ani bună, alții doi, trei ani să nu exiști,dar cu multă muncă și dorință sperăm să fie bine în continuare. Niciodată la fotbal nu ești titular definitiv sau rezervă definitivă. Cum ești în momentul respectiv, cum te pregătești, antrenorul știe cel mai bine. Chiar dacă jocul lui Dinamo suferă, putem profita de acest lucru. Ideea este să avem încredere în noi, să muncim și după 90 de minute să luăm cele trei puncte” – a declarat Sebastian Chitoșcă.


Mijlocașul este optimist și speră ca publicul să fie cu adevărat al 12-lea jucător. „Publicul să fie alături de noi... Vrem să simțim acest lucru pentru că dacă trei sau patru mii de oameni sunt alături de tine, poți da mai mult în anumite momente când ești lipsit de forță. Te motivează, te ambiționează și cu siguranță alături de ei sperăm să facem jocuri bune” - a încheiat Sebastian Chitoșcă, mijlocașul celor de la FC Botoșani.

08-Oct-2018 18:12