Prima înfrângere pentru CSM Botoșani

CSM Botoșani s-a deplasat la Suceava, acolo unde în compania CSU Suceava, în Sala Liceului Sportiv din localitate, a avutr loc Derby-ul Nordului (miniretur) din Divizia A, Seria A. Partida a fost câștigată de această dată de CSU!

Meciul a fost echilibrat la început, până în minutul 15 fiind egalitate la 4. Apoi, Suceava s-a desprins de două goluri, iar de atunci CSM Botoșani a început cursa de urmărire, încercând să înscrie și să se ridice la nivelul așteptărilor. La finalul primei reprize, CSU Suceava conducea echipa noastră cu 12-10.

După pauză, băieții au răspuns mai greu presiunii sălii și a ceea ce se întâmpla pe teren, iar foarte repede sucevenii s-au distanțat la 3 goluri, scor 19-16. După câteva atacuri greșite și eliminări, CSM Botoșani se vedea condusă cu 20-17 în minutul 45 și apoi cu 21-17, la următorul pozițional. S-a înscris din nou pentru tabăra suceveană, 22-17 în minutul 48, iar apoi portarul de la CSU a parat o aruncare de pedeapsă. S-a făcut 23-17, dar botoșănenii nu s-au lăsat.


Au revenit încet, dar din păcate nu mai exista timp de o schimbare pe tabelă. După 23-18, 24-19 și 24-20, CSM Botoșani nu a mai avut forță să revină. Meciul s-a sfârșit cu victorie în favoarea CSU Suceava, scor 30-24.