Pleacă botoşănenii cu prima şansă în meciul cu Dinamo?

Mâine seară, începând cu ora 21.00, FC Botoşani joacă în deplasare, pe Naţional Arena din Bucureşti, împotriva formaţiei Dinamo. Cu toate că a îmbrăcat în trecut tricoul câinilor-roşii, Alberto Cobrea, portarul şi căpitanul celor de la FC Botoşani, spune că meciul de mâine seară nu este cu nimic special pentru el. Mai mult, căpitanul botoşănenilor spune că meciul este unul obişnuit, ca oricare altul din întrecerea internă.

În opinia liderului din teren al echipei, FC Botoşani ar pleca cu prima şansă în partida de pe Naţional Arena. “Este un meci important pentru noi! Cred că mai mare presiunea este pe ei, datorită faptului că o să aibă meci în Cupa UEFA săptămâna viitoare și întâlnesc o echipă foarte puternică. Cred că este un test pentru ei înaintea unei duble foarte dificile și cu siguranță vor fi foarte concentrați” – a spus Alberto Cobrea.


El consideră că roş-alb-albaştrii au şi oarece avantaje. “Eu cred că avem un atu față de ei, atu datorat omogenității care s-a creat și faptului că avem aproximativ aceeași echipă de anul trecut. Nu am avut foarte multe schimbări de jucători. Ei au făcut multe transferuri și cu siguranță o să mai aibă nevoie de timp ca să se cunoască mai bine” – a continuat căpitanul botoşănenilor.