Handbal masculin – Divizia A. Înfrângere la scor pentru CSM Botoşani. VIDEO

Sâmbătă, Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoşani a găzduit meciul din etapa a XIV-a a Diviziei A la handbal masculin dintre CS Magnum Botoşani şi CSM 2 Bucureşti.

Ex-jucătorii de la FC Botoşani nu cedează. VIDEO!

Dacă etapa trecută, Petre Ivanovici şi Raul Costin au marcat goluri extrem de importante pentru echipele lor în meciurile cu Steaua şi Dinamo, săptămâna aceasta cei doi au recidivat.

Forţă extraordinară de anticipaţie la Leo Grozavu

La ultima conferinţă de presă, Leo Grozavu, antrenorul botoşănenilor, anticipa prezenţa slabă a suporterilor câinilor roşii la meci, considerând că partida se va juca cu tribunele aproape goale.

Handbal băieţi. Echipa LPS ne va reprezenta la etapa zonală

După cum vă informam astăzi dimineaţă, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Botoşani a avut loc etapa judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSS).

Foştii fotbalişti ai FC Botoşani continuă să uimească. VIDEO

Dacă în tricoul FC Botoşani nu au reuşit să se facă remarcaţi, unii foşti fotbalişti ai botoşănenilor uimesc la noile echipe la care şi-au relansat carierele.

Astăzi şi mâine au loc mai multe competiţii sportive ale elevilor

Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar a ajuns la o nouă etapă. După competiţiile de şah şi tenis de masă, a venit rândul handbalului şi al sportului rege – fotbalul.

Totul pe atac, luni, cu Dinamo

După cum au observat mai toţi specialiştii, FC Botoşani nu este o echipă care să se apere pe două linii. Mulţi au admirat jocul ofensiv al botoşănenilor, indiferent de numele adversarului întâlnit.

Jucătorii botoşăneni cred în victoria cu Dinamo

Prezenţi ieri la conferinţa de presă organizată de FC Botoşani, portarul Alberto Cobrea şi fundaşul Nicolae Muşat s-au arătat foarte încrezători în obţinerea unui rezultat pozitiv, luni, 20 februarie, cu Dinamo Bucureşti.

Este FC Botoşani „echipa cartierului”?

La ultima conferinţa de presă organizată de club, Leo Grozavu, antrenorul FC Botoşani, s-a plâns de lipsa oricăror modalităţi normale, subliniez, doar normale, de antrenament pentru un club de Liga 1.

Meci de totul sau nimic pentru FC Botoşani

Lunea viitoare, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, FC Botoşani joacă împotriva echipei Dinamo Bucureşti.

Botoşănenii încă mai cred în accederea în play-off

În prezent, FC Botoşani ocupă locul 8 în clasamentul Ligii întâi, cu 29 de puncte, la doar trei puncte de locul 6, ultimul care duce în play-off.

Week-end plin de competiţii sportive. VEZI UNDE AU LOC ÎNTRECERILE

Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar a ajuns la o nouă etapă. După competiţiile de şah şi tenis de masă, a venit rândul handbalului şi al sportului rege – fotbalul.

Afacerea deceniului la Botoşani. VEZI CINE AŞTEAPTĂ UN MILION DE EURO

În America umblă o vorbă printre milionari. De câte ori sunt întrebaţi cum au reuşit să strângă averile uriaşe, aceştia spun că vor răspunde la orice întrebare, dar la una singură NU.

Bucurie maximă pentru jucătorii de la Darabani! Ei sunt CAMPIONII! Galerie foto

Ieri spre seară, după meciuri care de care mai atractive, „Cupa de iarnă” - organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Botoşani – şi-a desemnat câştigătoarea.

Botoşaniul încă speră la play-off

Victoria obţinută sâmbătă în faţa Universităţii Craoiva a reaprins speranţele oficialilor botoşăneni, care cred că mai există ceva şanse pentru accederea în playoff.

Diamantul de la Botoşani. VEZI AICI DESPRE CINE ESTE VORBA

„În curtea echipei fanion a fotbalului local se dezvoltă un diamant de toată frumuseţea”!

Cupa de iarnă. FINAL DE MECI Sănătatea Darabani - Transdor Tudora 5 - 4! LIVETEXT + VIDEO

După cum vă spuneam în urmă cu câteva minute, în finala „Cupei de iarnă” la fotbal în sală se vor întâlni Transdor Tudora şi Sănătatea Darabani.

Cupa de iarnă la fotbal. S-a terminat finala mică. Prosport Vârfu Câmpului - Unirea Săveni 3-1!

De puţine minute a început finala mică a „Cupei de iarnă”, competiție organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Botoşani, la Bucecea.

„Mă bucur că am făcut suporterii fericiţi”! VEZI CE A MAI SPUS CORNEL ŞFAIŢER LA FINALUL MECIULUI CU CRAIOVA!

Şi Cornel Şfaiţer, preşedintele echipei FC Botoşani, şi-a manifestat bucuria enormă după victoria obţinută în dauna CSU Craiova, scor final 1-0 (0-0).

ASTĂZI are loc Cupa de iarnă. LIVE TEXT cu finala pe btbd.ro, de la ora 16.40.

btbd.ro vă va ţine la curent cu desfăşurarea turneului, iar în jurul orei 16.40 va transmite live-text finala competiţiei.

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?