Bucurie maximă pentru jucătorii de la Darabani! Ei sunt CAMPIONII! Galerie foto

Ieri spre seară, după meciuri care de care mai atractive, „Cupa de iarnă” - organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Botoşani – şi-a desemnat câştigătoarea.

Botoşaniul încă speră la play-off

Victoria obţinută sâmbătă în faţa Universităţii Craoiva a reaprins speranţele oficialilor botoşăneni, care cred că mai există ceva şanse pentru accederea în playoff.

Diamantul de la Botoşani. VEZI AICI DESPRE CINE ESTE VORBA

„În curtea echipei fanion a fotbalului local se dezvoltă un diamant de toată frumuseţea”!

Cupa de iarnă. FINAL DE MECI Sănătatea Darabani - Transdor Tudora 5 - 4! LIVETEXT + VIDEO

După cum vă spuneam în urmă cu câteva minute, în finala „Cupei de iarnă” la fotbal în sală se vor întâlni Transdor Tudora şi Sănătatea Darabani.

Cupa de iarnă la fotbal. S-a terminat finala mică. Prosport Vârfu Câmpului - Unirea Săveni 3-1!

De puţine minute a început finala mică a „Cupei de iarnă”, competiție organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Botoşani, la Bucecea.

„Mă bucur că am făcut suporterii fericiţi”! VEZI CE A MAI SPUS CORNEL ŞFAIŢER LA FINALUL MECIULUI CU CRAIOVA!

Şi Cornel Şfaiţer, preşedintele echipei FC Botoşani, şi-a manifestat bucuria enormă după victoria obţinută în dauna CSU Craiova, scor final 1-0 (0-0).

ASTĂZI are loc Cupa de iarnă. LIVE TEXT cu finala pe btbd.ro, de la ora 16.40.

btbd.ro vă va ţine la curent cu desfăşurarea turneului, iar în jurul orei 16.40 va transmite live-text finala competiţiei.

Fericire maximă pentru Leo Grozavu

Foarte bucuros pentru succesul elevilor săi! Aşa a venit aseară Leo Grozavu, antrenorul FC Botoşani, la conferinţa de presă de după victoria din meciul cu CSU Craiova, scor 1-0.

Declaraţii halucinante făcute de Gheorghe Mulţescu

După fluierul de final al meciului disputat la Botoşani, Gheorghe Mulţescu, antrenorul celor de la CSU Craiova, a făcut câteva declaraţii halucinante.

Victorie mare pentru FC Botoşani! VEZI VIDEO CU GOLUL!

În ciuda celor -8 grade Celsius înregistrate în această seară, la ora 18.00 Marius Avram a fluierat startul partidei dintre FC Botoşani şi CSU Craiova.

Un singur obiectiv: VICTORIE!

Jucătorii echipei FC Botoşani, Andrei Hergeligiu şi Olimpiu Moruţan au prefaţat partida de astăzi de pe stadionul „Municipal”.

ULTIMA ORĂ! LIGA A DECIS! FC Botoşani – CSU Craiova se joacă!

Partida FC Botoşani – CSU Craiova a fost la un pas de a fi amânată.

Muncă infernală pentru un gazon de calitate

În ultimele zile, angajaţii Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA) din subordinea Primăriei municipiului Botoşani au depus eforturi supraomeneşti

Tactici comuniste înaintea meciului de sâmbătă

Înaintea meciului cu FC Botoşani de sâmbătă, 11 februarie, oltenii au început să folosească diferite metode pentru a pune presiune pe arbitri.

Se anunţă război la Botoşani – VEZI CINE SPUNE ASTA!

Pentru sâmbătă seară se anunţă mare război la Botoşani. Începând cu ora 18.00, pe stadionul municipal are loc confruntarea dintre FC Botoşani şi Universitatea Craiova.

Agonie şi extaz la „Electro”

Miercuri, 8 februarie, în sala "Gheorghe Asachi" a Liceului "Electrocontact" Botoşani a avut loc «Memorialul "Ion Bordeanu"», un turneu de fotbal în sală care s-a adresat juniorilor născuţi în anii 2004 şi 2005.

AFC Junior Botoşani a câştigat Memorialul „Ion Bordeanu”

După cum vă informam zilele trecute, marţi, 7 februarie, în sala "Gheorghe Asachi" a Liceului "Electrocontact" Botoşani a avut loc loc «Memorialul "Ion Bordeanu"».

Dinamo – FC Botoşani se joacă luni, 20 februarie

Printr-o decizie luată de Liga Profesionistă de Fotbal, mai multe meciuri din etapa a 24-a a Ligii 1 şi-au schimbat ziua sau ora de desfăşurare. LPF a anunţat, pe site-ul oficial, programul  modificat al rundei cu numărul 24.

Cupa de iarnă a ajuns la final

Duminică, 12 februarie, în sala de sport din Bucecea se va pune punct celei de-a treia ediţii a „Cupei de iarnă” la fotbal, competiţie organizată de Asociaţia Judeţeană de fotbal Botoşani.

Memorialul „Ion Bordeanu” pentru juniori. PROGRAMUL MECIURILOR

Miercuri, 8 februarie, în sala "Gheorghe Asachi" a Liceului "Electrocontact" Botoşani are loc «Memorialul "Ion Bordeanu"», un turneu de fotbal în sală care se adresează juniorilor născuţi în anii 2004 şi 2005.

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?