FC Botoșani, egal cu Inter Baku

FC Botoşani a terminat nedecis, scor 1-1 (0-0), partida de verificare susţinută în urmă cu puţin timp în Antalya cu azerii de la Inter Baku.

István Fülöp: “FC Botoşani va avea mereu un loc aparte în inima mea”

István Fülöp s-a alăturat lotului formaţiei care ocupă locul 9 în prima ligă din Ungaria urmând ca pe 23 ianuarie să plece în cantonament, în Spania.

Şi Victoraş Astafei s-a despărţit de FC Botoşani

Victoraş Astafei s-a despărţit de FC Botoşani și a decis să-şi caute norocul într-o destinaţie exotică, alegând Malaezia.

Încă un eşec pentru FC Botoşani

FC Botoșani a suferit cea de-a doua înfrângere consecutivă în cantonamentul din Antalya.

Radoslav Dimitrov a semnat cu CSU Craiova

Fundaşul dreapta Radoslav Dimitrov a semnat un acord cu CSU Craiova, FC Botoşani urmând a încasa în schimbul său 50.000 de euro şi 10% la un eventual transfer.

Matulevicius pleacă în Belgia

Lituanianul Deivydas Matulevicius, fostul atacant al echipei FC Botoșani, a semnat un contract valabil pe o perioadă de şase luni cu echipa din primă ligă din Belgia, Royal Mouscron, formație antrenată de Mircea Rednic.

István Fülöp a semnat cu Diósgyőri VTK

FC Botoşani s-a înţeles cu Diósgyőri VTK, echipă din prima ligă a Ungariei, în privinţa transferului lui István Fülöp, gruparea locală urmând a încasa 70.000 de euro şi 15% la un eventual transfer ulterior.

Înfrângere în primul amical al iernii

FC Botoșani a debutat cu stângul în cantonamentul din Antalya. Echipa pregătită de Leo Grozavu a cedat cu scorul de 3-0 (1-0) partida amicală susținută în compania albanezilor de la KS Luftëtari Gjirokastër.

Încă două transferuri la FC Botoşani

După ce şi-a asigurat serviciile jucătorilor Alberto Cobrea şi Alin Cârstocea, FC Botoşani a mai parafat două transferuri. Este vorba de cel al atacantului Benjamin Kuku de la ASA Tg. Mureş şi al mijlocaşului  Laurenţiu Buş.

FC Botoșani a realizat primele transferuri

FC Botoşani a realizat primele transferuri din această iarnă.

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?