EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Mihai Roman își dorește VICTORIA în această seară

Despre meciul din această seară dintre Politehnica Iași și FC Botoșani au vorbit și doi dintre jucătorii roș-alb-albaștrilor.

Mai întâi, Mihai Roman a ținut să spună că își dorește ca botoșănenii să revină cu toate punctele din această dificilă deplasare. „Mergem la Iași cu dorința de a câștiga, să facem un joc bun și puncte cât mai multe. La ce au arătat anul trecut, mă așteptam la mai mult de la ieșeni, dar asta nu este problema noastră. Noi mergem acolo să ne facem treaba. Ca prieten, îmi doresc să joace Cobrea, dar nu știu ce echipă va fi introdusă în teren. Nu cred că se pune problema presiunii pentru că au fost meciuri cu presiune și mai mare. Important este - ca și la celelalte meciuri - să fim în formă și să dăm totul pe teren” – a afirmat Mihai Roman.

Pe de altă parte, mijlocașul a ținut să facă și câteva referiri la arbitrajele de care au avut parte botoșănenii în ultimele etape. „Am spus după meciul cu Astra că a fost un arbirtaj destul de slab. Nu ne-a ajutat deloc arbitrii... În deplasare, la Craiova, a fost un arbitraj la fel de șmecheresc și cred că cel puțin acasă trebuie să fie un arbitraj echidistant. La ce am văzut până acum, mă aștept la orice la Iași, dar sper să fie un arbitru bun și să arbitreze corect. Noi trebuie să fim agresivi, să ne facem jocul ca la celelalte meciuri și cu siguranță vom câștiga” - a încheiat căpitanul FC Botoșani, Mihai Roman.


Pe de altă parte, fundașul George Miron crede că meciul va fi unul echilibrat. „Eu sunt fundaș central și primul lucru e să mă apăr, nu să dau gol. Nu putem vorbi de o favorită! Este un derby, jucăm la ei acasă, două echipe echilibrate, dar au avantajul terenului propriu. Cred că trebuie să profităm de situația în care se află ei, să jucăm cu determinare și să facem un joc bun. Nu avem nici un coșmar cu Cristea, este un atacant bun, de careu, dar sper să nu mai reușească să dea gol” - a spus George Miron.

17-Aug-2018 10:27