MECIUL ANULUI pentru handbalul botoșănean!

În acestă după-amiază, de la orele 17.30, Sala Polivalentă din Botoșani găzduiești o partidă de handbal extrem de interesantă. Putem vorbi chiar despre MECIUL ANULUI pentru handbalul botoșănean!

Jucătorii de la CSM Botoșani vor da piept cu cei de la AHC Dobrogea Sud Constanța. Dobrogenii sunt chiar deținătorii trofeului.

Din acest an competițional, sistemul de desfășurare al turneului s-a schimbat, astfel că la start vor fi 31 de echipe, 14 din Liga Zimbrilor și 17 din Divizia A. În acest context, vor fi 15 meciuri, iar o echipă – CSM București, conform tragerii la sorți – va sta și va intra în luptă direct în optimi.

„Sunt mulțumit de tragerea la sorți, avem un meci facil, putem să testăm echipa. Singurul impediment este faptul că avem o deplasare lungă. Cupa este un obiectiv important, tindem să ajungem cât mai sus și să aducem Dobrogea Sud la nivelul la care era HCM Constanța. Se cerne sita deja și următoarele etape ale competiției vor fi mult mai echilibrate. Având în vedere valoarea celor două ligi, vor fi meciuri de antrenament aceastea din Cupă, în care echipele din Liga Zimbrilor își vor testa jucătorii care au evoluat mai puțin. În proportie de 95 la sută nu trebuie să ne așteptăm la surprize” – a declarat Osman Yuksel, antrenor juniori AHC Dobrogea Sud Constanța.


Programul 16-imilor Cupei României FAN Courier

CSM Botoșani – HC Dobrogea Sud Constanța

CSU Suceava – CS Unirea Sânicolau Mare

Minaur Baia Mare – CSU Pitești

CSM Oradea – CSM Bacău

CSU Târgoviște – AHC Dunărea Călărași

Dinamo București – CS Medgidia

CSM Școlar Reșița – Potaissa Turda

HC Buzău – CNOT Brașov

CSM Alexandria – CSM Vaslui

CSA Steaua București – CSM Făgăraș

CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu – „U” Cluj Napoca

CSM Sighișoara – CSU Galați

HC Sibiu – SCM Politehnica Timișoara

CSU Politehnica Timișoara – CSM Focșani

CSU Craiova – HC Szejke Odorhei

CSM București – stă