EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Meci de totul sau nimic la Mediaș

Astăzi, cu începere de la orele 17.30, FC Botoșani joacă în deplasare, la Gaz Metan Mediaș. Înaintea partidei, Andrei Burcă, căpitanul botoșănenilor, a făcut câteva declarații.

„A venit momentul să începem să arătăm ca o echipă, să ne trezim după aceste meciuri în care am reușit să scoatem doar două puncte. Suntem conștienți de importanța acestui joc și mai important de atât este că avem nevoie de cele trei puncte puse în joc. Situația din clasament nu este ceea ce ne gândeam la începutul acestui playout. Noi vrem să ne luăm cele trei puncte înapoi pentru că aici am făcut egal cu ei. Și-au dat viața pe teren! Este normal să fie interesul lor... Înaintea meciului nostru s-au plâns că nu au arbitri, de vreo cinci etape fac același lucru, iar noi suntem puțin tăcuți din acest punct de vedere pentru că stăm liniștiți în banca noastră și uitați ce se întâmplă la fiecare meci. La Viitorul nu a comentat nimeni pentru accidentarea asupra lui Cătălin Golofca, la meciul de acasă cu Mediaș acea lovitură liberă spune că nu a fost, iar de la o simplă fază au intrat în joc, au prins moral. Noi mergem să luăm cele trei puncte pentru că avem nevoie în acest moment” – a afirmat Andrei Burcă.


Botoșănenii sunt motivați din toate punctele de vedere. „Motivație bineînțeles că este! Uitați unde suntem în acest moment. Nu este poziția pe care ne-am dorit-o, nu am făcut cel mai bun joc al nostru în aceste trei etape și trebuie să ne revenim pentru că o să se complice lucrurile dacă nu începem să adunăm puncte. Nu este o atmosferă foarte bună pentru că nu avem moral în acest moment și probabil cu prima victorie o să revenim pe un făgaș normal. Nu se gândește nimeni la nici o vacanță pentru că în clasament suntem foarte aproape de locul de baraj și nimeni nu se relaxează” - a încheiat căpitanul botoșănenilor.

07-Apr-2019 10:58