EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Marius Croitoru nu se prea opune transferului lui Miron la FCSB

Dacă patronii FCSB și FC Botoșani – Gigi Becali și Valeriu Iftime – se vor înțelege cu privire la trecerea stoperului Andrei Miron de la Botoșani la București, Marius Croitoru, antrenorul roș-alb-albaștrilor, spune că nu se poate opune.

Chiar dacă îl consideră pe Andrei Miron unul dintre jucătorii importanți ai botoșănenilor, tehnicianul crede că are variante pe postul de fundaș central.

„Din câte am înțeles, nea Valeriu a spus răspicat că Miron nu va pleca decât în cazul unei oferte foarte avantajoase. Am soluții. Am jucători în lot care se pregătesc, care își așteaptă rândul. Gică putea să crească atâția fotbaliști dacă nu le dădea drumul? Îi blochezi pe alții din spate. Cel din spate nu se poate dezvolta pentru că nu are posibilitatea să joace.


Nu mai creștea un Răzvan Marin, Țâru sau Vână... Dacă nu-i dai pe cei care au oferte, îi blochezi pe ceilalți. Dacă nu-i dădeam drumul lui Burcă, nu îl mai vedeam pe Chindriș, care este unul dintre cei mai buni fundași centrali din România” - a declarat Marius Croitoru.

12-Aug-2019 18:55