EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Marius Croitoru, bucuros și nu prea de egalul de la Ovidiu

Marius Croitoru a continuat seria surprizelor în Liga 1. După ce a bătut-o pe FCSB, Botoșaniul a înregistrat un rezultat de egalitate pe terenul Viitorului (2-2).

„Meci frumos, dar nu sunt bucuros, pentru că trebuia să câştigăm, din punctul meu de vedere. Ocaziile mai clare au fost de partea noastră. Prima rerpiză ne-a aparţinut în totalitate şi la fel finalul de meci” - a spus Marius Croitoru după meci.

Andrei George Miron a fost aproape de transferul la FCSB, acolo unde a fost dorit de Gigi Becali. Croitoru a anunțat care au fost motivele pentru care fundașul de 25 de ani a rămas la Botoșani.

„George are încredere în mine şi i-am explicat clar: nu e momentul să plece la FCSB. El e liderul de vestiar, continuitatea îi aduce progres. Aici joacă meci de meci, e într-un moment bun al carierei lui, vor veni cu siguranţă şi alte oferte, mult mai bune” - a mai spus Croitoru.


Botoșaniul este neînvinsă în primele cinci etape și a acumulat 9 puncte, fiind pe locul 4 în clasamentul Ligii 1. Croitoru a explicat acest debut spectaculos de stagiune.

„Ei trebuie să aibă plăcere, fotbalul aşa se joacă. Important e să dăm un gol mai mult decât adversarul. E mentalitatea brazilienilor, îmi place fotbalul ofensiv. Mi-am construit echipa exact pe ideile mele” - a încheiat Marius Croitoru.

13-Aug-2019 09:13