EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Liviu Ciobotariu și-a criticat jucătorii după înfrângerea de la Voluntari

FC Voluntari a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a doua din play-out-ul Ligii I. Laidouni ('31) și Tudorie ('89) au marcat pentru gazde, în vreme ce pentru oaspeți a marcat Fulop ('64).

La finalul partidei, tehnicianul celor de la FC Botoșani, Liviu Ciobotariu, a fost extrem de dezamăgit de rezultatul echipei sale.

„Rezultatul este unul catastrofal pentru noi. Este inadmisibil să primești gol în minutul 90, a fost o lipsă de marcaj. Sunt dezamăgit pentru că de trei meciuri nu reușim să câștim. Suntem într-o perioadă mai grea, dar nu este o dramă.

Mai sunt 12 jocuri, chiar dacă distanță dintre noi și ocupanta locului de baraj s-a diminuat. Va trebui să punem capul în pământ, să fim umili, pentru că altfel vom avea probleme” - a spus Liviu Ciobotariu la finalul partidei de la Voluntari.


Fost internațional român, Liviu Ciobotariu a vorbit și despre dubla pe care echipa națională le va disputa în preliminariile EURO 2020, cu Suedia și Insulele Feroe. „Ciobi” s-a arătat încântat de faptul că selecționerul Cosmin Contra l-a convocat și pe Dan Nistor.

„Mă bucur pentru Nistor, este un jucător fantastic. Îmi palce mult, este un jucător creativ, are un randament foarte bun și mă bucur că a fost convocat” - a mai spus Ciobotariu.

19-Mar-2019 12:01