EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Liga 4. Modificări la barajul de promovare în liga a III-a!

Federatia Romana de Fotbal a efectuat o serie de modificari in cadrul regulamentului privind organizarea si desfasurarea meciurilor de baraj pentru promovarea in Liga a III-a, la finalul sezonului 2017-2018. Noutatea o reprezinta faptul ca partidele vor fi stabilite nu prin imperechere directa cum era pana acum, ci printr-o tragere la sorti ce va avea loc in luna februarie.

Comitetul Executiv, a stabilit şapte regiuni cu câte şase județe care vor da câte trei promovate în liga a III-a, în ediția 2018-2019. Castigatoarea Ligii a IV-a din Botoșani va întâlni la barajul de promovare una dintre campioanele judetelor Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui sau Bacau. Jocurile de baraj se vor disputa în dubla mansa, pe datele de 16 iunie 2018, ora 18.00, si 23 iunie 2018, ora 17.30.

Lupta pentru titulul de campioană a județului Botoșani se dă între Avântul Albești (foto 1), TransDor Tudora (foto 2) și ProSport Vf. Câmpului (foto 3).

Șomuz Fălticeni (Suceava), Ceahlaul Piatra Neamt (Neamt), Victoria Letcani (Iasi), ACS Gauss Bacau (Bacau) si FC Vaslui (Vaslui) sunt celelalte cinci campioane judetene de toamna din zona de nord a Moldovei.

AJF Botoșani are obligatia să transmită până pe 15 ianuarie 2018 un tabel cu echipele care participă în camiponatul ligii a IV-a și aparțin unei asociații cu personalitate juridică după care sa comunice catre Departamentul Competitii din cadrul FRF, pana la data de 11 iunie, numele echipei calificată la baraj si sa transmita Certificatul de Identitate Sportiva al acesteia. Tot pana la acea data, clubul participant la baraj este obligat sa achite catre AJF suma de 3.000 de lei, reprezentand cheltuielile cu indemnizatiile arbitrilor si observatorilor. Nerespectarea acestei obligatii conduce la neprogramarea echipei în cauza la jocul de baraj.

18-Jan-2018 08:37