EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Leo Grozavu intervine în conflictul Becali – Golofca

Cătălin Golofca a avut o serie de ieşiri în decor după transferul la FCSB şi a fost scos în afara lotului de Nicolae Dică, însă fostul antrenor al mijlocaşului susţine că probleme au fost şi înainte ca el să plece de la Botoşani.

Leo Grozavu a fost în centrul unui scandal sezonul trecut, după ce l-a lovit pe Golofca în timpului unui meci, însă susţine că reacţia sa a venit pe fondul unor probleme pe care jucătorul le-a creat şi înaintea partidei respective

“Ce vreţi să facă Golofca acum? Dacă nu mai joacă la prima echipă joacă şi el pe unde poate. Glumesc şi eu, însă situaţia nu ar fi trebuit să stea deloc aşa. Dacă tu, Gigi Becali, l-ai adus pe Golofca la Steaua că ai vrut tu, atunci trebuia să deschizi bine ochii când faci un transfer.

Mai dă şi tu un telefon în stânga şi în dreapta să te interesezi ce tip de jucător iei. Aşa poţi să afli dacă respectivul fotbalist are probleme sau nu. Eu am spus că în momentul în care am făcut gestul ala asupra lui a fost şi din cauza mai multor lucruri care se strânseseră. Am regretat tot şi regret ce am făcut” - a spus Leo Grozavu.

14-Oct-2017 07:50