EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Leo Grozavu a fost prezentat oficial la Poli Timişoara

Noul antrenor al echipei de fotbal ACS Poli Timişoara, Leo Grozavu, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că a venit la un club de tradiţie, unde există multă speranţă dar şi multă responsabilitate. “Mulţumesc conducerii pentru încredere. Îmi dau seama că am venit la un club de tradiţie, ştiu ce înseamnă Timişoara. Ştiu că există multă speranţă, dar în acelaşi timp simt şi foarte multă responsabilitate. Sunt omul faptelor! Timişoara merită o altă performanţă, mai mult decât mi-aş propune rămânerea în prima ligă. Dar totul trebuie făcut cu multă răbdare, cu paşi bine calculaţi!” - a afirmat tehnicianul.

Despre meciul cu FC Voluntari, de vineri, din Liga 1, Grozavu a precizat că trebuie tratat cu maximă răspundere. “Ar fi culmea să spun că dacă îl vom câştiga va fi meritul meu. Aş fi ipocrit! Meciul următor poate fi câştigat şi, sper să nu mobilizez mult adversarul, cu multă şansă şi cu o atitudine corectă a jucătorilor. Sper să fim inspiraţi cu strategia pe care o vom pregăti pentru jocul de vineri. Întâlnim o echipă care e ca o fiară rănită. Voluntari nu reprezintă un adversar dinainte învins. Ne aşteaptă un meci dificil, niciodată nu voi spune că un joc este câştigat dinainte” - a spus antrenorul bănăţenilor.

Noul tehnician “alb-violet” va fi ajutat de secunzii Octavian Benga şi Alin Paleacu, antrenor cu portarii fiind Călin Frunză, iar preparator fizic Ovidiu Chiribici.


“Avem mare încredere în Leo Grozavu, un om cu experienţă vastă în fotbal, un om foarte serios. În afară de dânsul, nu s-a vehiculat niciun alt nume pentru postul de technician” - a spus preşedintele clubului, Radu Birlică, în conferinţa de presă.

În vârstă de 50 de ani, Leo Grozavu, care a semnat luni cu Poli Timişoara un contract valabil până-n vară, cu opţiune de renegociere, a mai antrenat formaţiile FC Zalău, Universitatea Cluj, FC Minerul Baia Mare, FC Botoşani, CSM Iaşi, Luceafărul Oradea şi Gaz Metan Mediaş.

ACS Poli Timişoara este pe locul 9 în clasament, cu 26 de puncte, în timp ce FC Voluntari este un loc mai jos, cu 25 de puncte.

07-Feb-2018 08:16