Incalificabil! Leo Grozavu l-a lovit pe Golofca după ce l-a schimbat. VIDEO

Leo Grozavu a fost protagonistul unui moment incredibil petrecut pe finalul meciului de la Giurgiu. Antrenorul botoşănenilor l-a lovit cu palma în bărbie pe Cătălin Golofca, imediat după ce l-a înlocuit pe acesta.

Introdus pe teren în prima repriză a jocului, în minutul 32, după ce Mihai Roman nu a mai putut continua partida, Golofca a fost schimbat pe finalul jocului, iar în locul său a fost trimis Andrei Herghelegiu. Înainte de a se așeza pe bancă, atacantul de 26 de ani al lui FC Botoșani și-a aruncat tricoul, gest pe care Grozavu nu l-a putut accepta. După ce l-a lovit pe jucătorul său, antrenorul moldovenilor a ridicat tricoul de jos și a continuat să-i reproșeze anumite lucruri lui Golofca. Leo Grozavu s-a liniștit doar după ce unul dintre asistenții săi, Alin Bejan, s-a ridicat de pe bancă pentru a încerca să îl calmeze.

La flash-interview, imediat după meci, Leo Grozavu a susținut că l-a schimbat pe Golofca, întrucât a fost deranjat de atitudinea sa din teren, iar, apoi, după ce l-a înlocuit, nu a putut tolera gestul jucătorului său, care și-a aruncat tricoul. Antrenorul lui FC Botoșani a menționat că ia în calcul și sancționarea fotbalistului venit de la Suceava.

”M-am supărat, pentru că știa foarte bine ce are de făcut. Din păcate, nu a făcut nici măcar efortul pe care mi-aș fi dorit să-l facă pe teren. Am considerat că trebuie să vină un jucător care măcar ca efort poate să susțină ceva. Și-a aruncat tricoul și nu pot fi de acord ca un jucător schimbat să-și arunce tricoul. Orice tricou, indiferent al cărei echipe este, nu cred că merită aruncat. M-a deranjat, dar astea sunt treburile noastre. Vom vedea. Un jucător care vrea să joace la echipă nu trebuie să aibă comportamentul acesta. El a fost pedepsit suficient de comisia care l-a suspendat patru etape. Văd că n-a înțeles nimic” – a declarat Leo Grozavu, la flash-interview.

Apoi, la conferința de presă, antrenorul a negat faptul că și-ar fi lovit jucătorul și a considerat că acesta nu este cel mai important subiect de discuție, după partida de la Giurgiu. ”L-am lovit de l-am zăpăcit… Asta e cel mai important după un meci câștigat cu 3-0 de Astra contra Botoșaniului? Nu l-am lovit, pățea ceva dacă îl loveam. Am avut o ieșire mai necontrolată, dar nu l-am lovit. L-am schimbat pentru că nu știa pe unde e în teren. Mi s-a părut deplasată ieșirea lui. Când am văzut că își aruncă și tricoul după schimbare, nu poți sta impasibil. Teixeira, la 36 de ani, nu are astfel de reacții” – a afirmat Leo Grozavu, la conferința de presă.

Vezi AICI faza incalificabilă!