EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Helmuth Duckadam nu-l vede pe Moruţan la FCSB!

Partida din Gruia a consfințit primul meci al trupei lui Dan Petrescu fără gol marcat în sezon, dar ardelenii puteau să și piardă dacă Istvan Kovacs ar fi acordat penalty la duelul dintre Olimpiu Moruțan (18 ani) și Culio, fază petrecută în minutul 59.

Dincolo de duelul în sine dintre cei doi, faza respectică a reprezentat și un moment de virtuozitate tehnică realizat de Moruțan. Totuși, evoluția mijlocașului n-a fost una pe măsura așteptărilor, cel puțin în opinia lui Helmuth Duckadam.

Președintele de imagine al FCSB, clubul care l-a curtat constant pe Moruțan în ultima vreme, spune că jucătorul nu s-a ridicat la nivelul pretențiilor. “Moruțan a alergat mult, dar n-a avut reușite spectaculoase. Nu mi-a plăcut jocul de azi, dar e bine că cei de la Botoșani au rezistat cu acest 0-0. Revenind la Moruțan, la ora asta, nu-l văd la Steaua!” - a spus Duckadam.


Pentru Moruțan, originar din Cluj, meciul de duminică seară a fost unul special, mai ales că în tribune s-a aflat întreaga sa familie, dar și foarte mulți prieteni și cunoscuți. “Am avut emoții, pentru că au venit toți ai mei să mă vadă. Am încercat să joc cât mai bine, dar asta este, asta a fost soarta meciului. Mă simt foarte bine la Botoșani, așa că nu vreau să vorbesc acum de transfer sau de orice altceva” - a spus Olimpiu Moruțan.

Chestionat dacă este bucuros de faptul că acest egal este unul bun și pentru FCSB, echipă care-l monitorizează, Moruțan a replicat: “Vreau să mă ajut doar pe mine și pe colegii mei, nu alte echipe”.

16-Oct-2017 08:38