EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Golofca nu mai are loc la FCSB

Cătălin Golofca a avut un start de sezon foarte bun în Liga 1, cu trei goluri marcate în patru meciuri pentru FC Botoșani, fapt care i-a adus transferul mult visat. Mijlocașul de bandă a ajuns la FCSB. Deși a intrat direct titular, la doar câteva zile de la mutare, evoluțiile jucătorului de 27 de ani au fost sub așteptări. Se pare că transferul la cea mai titrată echipă din fotbalul românesc nu i-a priit lui Golofca, care nu a reușit să se impună în echipa antrenată de Dică.

Mijlocaşul a fost trecut pe linie moartă de către Gigi Becali, după meciul cu CFR, de la Cluj, când a fost schimbat la pauză de către Nicolae Dică, tehnicianul fiind nemulțumit de evoluția jucătorului venit de la Botoșani. A cesta nu a fost primul meci în care Golofca a fost schimbat la pauză sau chiar în prima repriză de către tehnicianul de 37 de ani. Nici după ultimele probleme apărute în lotul lui FCSB Golofca nu va mai primi șanse în echipa lui Dică, după îndrumările clare ale patronului.

“Golofca, Doamne fereşte! M-am convins acum de el... O să-i spun lui Dică... Gata, măi, tată, că avem jucători de 19 ani pe care putem lua 10 milioane” - exclama Becali, după meciul de la Cluj.


Totuși, ulterior patronul roș-albaștrilor a revenit și a declarat că-i va mai acorda o șansă. Chiar dacă evoluțiile sale nu au fost la nivelul așteptărilor, în ultima perioadă, Golofca este dorit înapoi la Botoșani, de către finanțatorul moldovenilor. “Oricând o să-l iau înapoi” – spunea Valeriu Iftime, în urmă cu câteva zile.

Becali a plătit 400.000 de euro pentru 40% din drepturile federative ale jucătorului.

Opt meciuri are Golofca în tricoul FCSB, fără a avea vreo realizare.

12-Oct-2017 08:20