EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

“Golofca are nişte calităţi excepţionale”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, este nemulțumit de faptul că mijlocaşul Cătălin Golofca, deținut în coproprietate de FCSB și botoşăneni, nu joacă suficient în echipa roș-albaștrilor și intenționează să-l aducă înapoi în echipa sa. Iftime susține că motivul pentru care Dică nu se bazează pe Golofca este acela că, la 27 de ani, mijlocașul adus de la Botoșani nu mai poate aduce profit echipei lui Becali.

“Steaua nu îl utilizează foarte mult pe Golofca din cauza vârstei. La calităţile lui, dacă ar avea 20 de ani, ar juca numai cu Golofca. Are 27 de ani şi e greu să-l mai vinzi. Clubul îşi face politica pe care o consideră cea mai bună. Golofca are nişte calităţi excepţionale, dar este o mare problemă că nu joacă. Domnul Becali are o mare expunere şi el poate să arunce orice vorbă. O vorbă aruncată distruge jucătorul. Golofca este un jucător de moral.

Eu nu ştiu dacă revine la noi. El este într-un sistem de coproprietate, este jucătorul FCSB, dar, la un viitor transfer, FC Botoşani ia mai mulţi bani. Acum aş vrea să-l iau înapoi pe Golofca. În iarnă nu ştiu ce va fi” - a spus Valeriu Iftime.


Golofca a semnat în august un contract valabil pentru patru sezoane cu FCSB în schimbul unei sume de transfer de 400.000, 40% din valoarea fotbalistului, care este deținut în coproprietate de FCSB și FC Botoșani.

11-Oct-2017 07:26