EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

FC Botoşani vrea SĂ CÂŞTIGE Cupa României

FC Botoșani - CFR Cluj este cu siguranță cel mai echilibrat duel din șaisprezecimile Cupei României. Botoşănenii sunt printre puținii care au încurcat-o pe CFR în acest sezon, reușind să termine la egalitate în prima etapă, 1-1. Președintele lui FC Botoșani, Cornel Șfaițer, anunță că echipa sa are ca obiectiv câștigarea Cupei României, competiție pe care formația aflată pe locul 5 în Liga 1 o va trata cât se poate de serios.

“Sorții n-au fost cu noi. CFR e un adversar tare, puternic. Îi întâlnim într-un timp scurt și în campionat și în Cupă. Nu ne va fi ușor. Ne-am dorit noi să jucăm acasă, dar adversarul e pe măsură. Sperăm să repetăm evoluția bună din turul campionatului și să le punem din nou probleme. Sperăm în calificare! Cupa României e o competiție frumoasă.

După succesul celor de la Voluntari ne-am trasat și noi obiectiv clar Cupa României. Nu vom neglija această competiție. E adevărat că dăm peste CFR Cluj, o echipă care 100% are ca obiectiv eventul, dar va avea un obstacol greu de doborât la Botoșani.

Va fi un meci de care pe care. De când suntem în Liga 1 n-am prea reușit multe lucruri în Cupa României. Sper să facem un meci bun în campionat duminică, la CFR, după care urmează Dinamo și mult așteptatul meci de Cupa României din nou cu ardelenii.

Dacă băieții vor fi la fel de determinați cum au fost în vară, putem scoate un rezultat frumos. Din Cupa României putem ajunge ușor în cupele europene, e un drum scurt către Europa League. Avem un adversar foarte dificil, dar nu lăsăm garda jos. Nu e imposibil să trecem” - a spus Cornel Șfaițer pentru GSP.RO.

13-Oct-2017 07:25