EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Emoţii pentru Costel Enache înaintea meciului cu Juventus

În această după-amiază, începând cu orele 18.00, FC Botoşani joacă pe teren propriu împotriva celor de la Juventus Bucureşti.

Costel Enache, antrenorul celor de la FC Botoşani, crede că meciul va fi unul dificil, mai ales că bucureştenii s-au întărit serios în pauza de iarnă. “Cred că va fi un meci dificil prin prisma faptului că adversarul prezintă foarte multe schimbări, antrenori noi, foarte mulți jucători noi. Foarte greu am putut culege informații despre adversar! Nu am avut nicio înregistrare video a adversarului, mai ales că nu am avut acces la meciurile lor. Rămâne să rezolvăm jocul cum l-am pregătit noi, cu organizarea noastră de joc, cu atitudine, cu responsabilitate și cu implicare maximă” – a transmis Costel Enache.


Pe de altă parte, antrenorul este oarecum nemulţumit şi de elevii săi. “Din păcate, pe jucători nu-i simt așa cum aș fi dorit. Aș fi vrut mai multă concentrare, mai mare responsabilitate în ceea ce am făcut până acum, dar trebuie să-i înțeleg. Cu toții trăim mai intens lucrurile, avem și noi stările sufletești mai noi, mai puțin cunoscute, și poate le gestionăm în moduri diferite” – a continuat tehnicianul.

Chiar dacă ştie ca noii sosiţi la echipă sunt jucători de valoare, Costel Enache spune că aceştia nu au avut timpul necesar pentru a se integra pe deplin. “Nu este chiar simplu să integrezi jucătorii în trei săptămâni nici măcar uman, darămite din punct de vedere tehnico-tactic. Nu am avut la dispoziție foarte mult timp pentru a pune lucrurile la punct. Din păcate, și vremea a fost nefavorabilă din momentul în care am venit în țară, dar idei de bază cred că s-au legat. Eu consider că ne-am întărit față de anul trecut pentru că am adus jucători care se mulează mai bine pe modelul de joc, nu neapărat că au calitate față de ceilalți” - a încheiat antrenorul principal al FC Botoșani.

04-Feb-2018 15:43