EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

CSU Craiova, victima preferată a botoșănenilor

Debut cu victorie pentru Liviu Ciobotariu la revenirea în România. FC Botoșani a dat prima lovitură Craiovei în minutul 25, prin Fabbrini, iar 10 minute mai târziu a marcat și Fulop, după o superpasă din rabbona a lui Mihai Roman.

Oltenii s-au aruncat în atac în partea secundă și au redus din diferență în minutul 79, prin Mateiu. Până la final, oamenii lui Devis Mangia au ratat o sumedenie de ocazii. Botoșani - Craiova s-a terminat 2-1.


Craiova a fost răpusă în numai 45 de minute cu două execuții de senzație. Fabbrini și Roman au fost responsabili cu spectacolul.

O primă repriză de vis pentru FC Botoșani, la primul meci al lui Liviu Ciobotariu pe banca tehnică a moldovenilor. Botoșani a înscris de două ori în prima repriză a partidei cu Universitatea Craiova.

Gazdele au deschis scorul prin Diego Fabbrini în minutul 25, acesta fiind al doilea gol al atacantului italian în Liga 1, după reușita din meciul cu Dinamo. Golul lui Fabbrini a fost o adevărată bijuterie. Acesta a șutat direct în vinclul porții apărare de Pigliacelli.

Gazdele au înscris și al doilea gol la capătul unei faze de senzație. Mihai Roman a centrat din "Rabona" de pe partea dreaptă, iar Fulop i-a luat fața lui Pigliacelli și a trimis în poartă, în minutul 35. Interesant este faptul că Mihai Roman a fost împrumutat de FC Botoșani de la Universitatea Craiova, echipă cu care are contract până în 2020. Înainte să ajungă la Botoșani, Mihai Roman a fost împrumutat și la ACS Poli Timișoara.

27-Nov-2018 09:22