EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

CSM Botoșani a plecat neînvinsă de la Galați

Surpriză în ultimul meci din primul tur al seriei A din eșalonul secund de handbal masculin. La Galați, gazdele au terminat la egalitate cu CSM Botoșani.

După ce au avut trei goluri avans la pauză, gălățenii s-au văzut conduși în minutul 44 cu 23-21, după ce oaspeții au înscris de 5 ori consecutiv. La intrarea în ultimul minut, scorul era egal 27-27. Frangulea le-a adus pe gazde în avantaj, Demir a înscris pentru CSM Botoșani, apoi portarul oaspeților a apărat, însă Botoșaniul n-a reușit să înscrie la ultimul atac, dar a obținut primul punct în deplasare.

„A fost un meci echilibrat! Chiar dacă am început mai greu, pe parcursul meciului am reușit sa echilibrăm jocul și chiar să conducem la două goluri în partea a doua a meciului. Din păcate, am ratat ultimul atac al meciului și ne-a scăpat victoria. Doresc să remarc toată echipa pentru dăruire și pentru faptul că au luptat până în ultima secundă a meciului” – a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.


CSU Galați – CSM Botoșani 28-28 (15-12)

Galați: Ungureanu, Dinu – Chiriac 8, Șahîn 7, Olaru 4, Frangulea 3, Ionel 3, Simo 2, Mîrșiu 1, Ionescu, Gheorghe. Antrenor: Florin Andronic.

Botoșani: Nicolaevici, Sîrbu – Șt. Dumitrache 9, Dimofte 8, Ciobanu 3, Horopciuc 3, Demir 3, G. Dumitrache 2, Folescu, Tărnăuceanu.

22-Oct-2018 09:47