EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Costel Enache speră la un rezultat bun astăzi

În această seară, la Iași, începând cu orele 21.00, are loc meciul de fotbal dintre Politehnica și FC Botoșani. Este pentru a cincia oară consecutiv când botoșănenii joacă în meciul de deschidere al unei etape din Liga 1.

Partida din această seară a fost prefațată de Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani. El crede că meciul va fi unul frumos, deschis oricărui rezultat. ”E un meci şi cu o altă încărcătură şi dorinţele parcă ard mai puternic. E totuşi un meci de campionat. Am făcut partide decente în campionatul trecut. Au fost meciuri frumoase între noi şi partenerii noştri de la Iaşi. Să sperăm că anul acesta va fi fel, dar va fi un alt câştigător. Anul acesta sper ca toţi care suntem implicaţi să ne dorim revanşa şi să o şi obţinem. Eu cred că am învăţat din greşelile de anul trecut, sperăm să fim un pic mai maturi. E un pas înainte anul acesta la tot ce se întâmplă între noi şi sperăm să nu mai călcăm alături” – a spus Costel Enache.

El crede că pe umerii ambelor echipe apasă o mare presiune, chiar dacă suntem abia la a cincia etapă a campionatului. ”Energiile se găsesc instantaneu la un asemenea meci. Suntem singurele echipe din zonă, ne dorim să reprezentăm cât mai bine zona noastră şi de aici apare acea adversitate pe care eu o consider pozitivă. Presiunea este la amândouă echipele. Nu putem să spunem la un meci de fotbal, la un meci de campionat, că nu există presiune. Sigur, lucrurile sunt un pic mai pozitive din punctul nostru de vedere. Noi nu ne găsim niciodată liniştea, avem obiectivele noastre şi la fotbal momentele bune trebuie duse la maxim” – a completat tehnicianul.


Costel Enache are mare încredere în elevii săi. ”Încercăm să menţinem acelaşi nivel de joc, să găsim în jocul nostru aceleaşi repere, acelaşi mod de a ne exprima. Vorbim de oameni şi sunt momente în care, oricât ţi-ai dori, parcă lucrurile nu ies aşa cum trebuie. Cred în continuare mult în acest grup, cred în jucători şi eu ştiu că sunt capabili chiar de mai mult decât au arătat până în acest moment. Sper să aibă aceeaşi determinare şi cu astfel de determinare e aproape imposibil să pierzi. Suntem într-un moment bun şi eu cred că putem scoate un rezultat bun şi nu cred, sunt convins că vom scoate un rezultat foarte bun” - a încheiat antrenorul principal al FC Botoșani, Costel Enache.

17-Aug-2018 10:34