Cornel Şfaiter, preşedinte FC Botoşani: „N-a fost uşor pentru noi, am făcut credite”

Cornel Şfaiter, preşedintele FC Botoşani, a vorbit la Sport Total FM, despre decizia privind eliminarea din Liga I a echipelor aflate în insolvenţă, dar şi despre situaţia din campionat.

„Pe viitor, vom face eforturi să luăm licenţa. Eu zic că e un lucru benefic pentru viitorul fotbalului românesc. E clar, dacă vrei să fii în Liga I, trebuie să faci eforturi financiare.

N-a fost uşor pentru noi, am făcut credite. Şi în sezonul ăsta vom face tot posibilul să luăm licenţa UEFA. E important ca toţi să ştie din timp ce au de făcut. Susţin ideea de a avea nişte cluburi sănătoase în sportul românesc, nu numai în fotbal. Majoritatea cluburilor au început să meargă pe nişte salarii normale, nu ce era înainte în fotbalul românesc. Între trei şi cinci milioane e un buget bun pentru Liga I, pentru cine îşi permite. Sponsorii trebuie aduşi lângă echipă pentru a avea viitor în Liga I. Ne bucurăm că avem suporteri la stadion. Avem o prezenţă constantă printre acei spectatori fideli, acei suporteri adevăraţi care susţin echipa la bine şi la greu. Vom trata şi următoarele jocuri cu maximă seriozitate şi vrem o clasare cât mai bună în play-out, pentru că înseamnă bani, adică o motivaţie în plus”, a declarat Cornel Şfaiter, în cadrul emisiunii Execuţii în direct.

Sursa: (sptfm.ro)