Conducerea CSM Botoșani mulțumește partenerilor

Printr-un comunicat de presă, Cătălin Stoleru, președintele CS Magnum Botoșani, a ținut să le mulțumească tuturor sponsorilor și partenerilor. Redăm integral comunicatul:

„În aceste momente istorice pentru handbalul botosanean, calificarea pentru prima data a unei echipe de handbal din judetul Botosani intr-o liga superioara, ne indreptam gandurile noastre de multumire tuturor celor care ne-au fost aproape si ne-au sprijinit in demersul nostru de a fi in Liga Zimbrilor si a trece judetul si municipiul Botosani pe harta performantei in handbalul masculin.

Performantele din ultimul timp nu ar fi avut loc daca nu am fi fost sprijiniti domnul Gheorghe Ciubotaru si Electroalfa, Griff, Confex, Rapsodia City Center – prin Biolin Fam SRL -, Pensiunea Olimp, Kempa – prin Sport Suport -, Facefood, Botosani Shopping Center, Dechatlon, Carrefour, OTI Computers, ANVI Center, RIMA Desing, Maxim Special Construct, Mars Software.

Handbalul traieste si performeaza in Botosani datorita sustinerii voastre.

Multumiri speciale domnului Constantin Tudorache si clinicii Mobility Remed pentru grija pe care le-a purtat-o sportivilor clubului nostru.

De asemenea, multumirile noastre se indreapta si catre Primaria si Consiliul Local Botosani, care ne-au sprijinit atunci cand am avut cea mai mare nevoie. Impreuna vom scrie istorie pentru handbalul botosanean.

Ne indreptam multumirile si suporterilor care ne-au sprijinit in demersul nostru. Voi ne-ati incurajat la greu, ne-ati aplaudat la bine si speram ca de acum sa aveti parte doar de bucurii din partea noastra.

Nu in ultimul rand, saluatm si publicatiile media care au fost alaturi de noi mereu: Botosani Buna Dimineata (btbd.ro), StiriBotosani, BT Online, Monitorul de Botosani, Telebuzz, Gazeta de Botosani, TeleM, Botosaneanul.

Performantele echipei sunt rodul colaborarilor noastre, iar in acest sens speram sa avem parte de reusite impreuna si in viitor.

Va uram multa sanatate si speram sa ne vedem cat mai curand la Sala Polivalenta. Sa ne auzim numai de bine.

PRESEDINTE,

Catalin Stoleru”.