EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Ce spune Valeriu Iftime despre plecarea lui Mihai Roman

FCSB s-a înţeles cu FC Botoşani pentru transferul lui Mihai Roman (33 de ani). Mijlocaşul care a impresionat în trecut în tricoul Rapidului va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică.

"Nu e un transfer bănos pentru FC Botoşani, e mai mult un câştig pentru jucător. E o reglare de conturi. L-am scos pe Golofca din lanţurile FCSB-ului. Dacă l-aş fi vândut pe Golofca, trebuia să achit 400.000 de euro FCSB-ului, era o clauză din contractul său. Mihai va avea un salariu triplu la FCSB. La noi avea 5.000 de euro pe lună, acolo va avea undeva la 15.000. Prima oară am discutat despre acest lucru acum o săptămână şi nu-i venea să creadă că e vorba despre el. Va semna pe un an. Domnul Becali i-a propus să semneze pe o perioadă mai lungă, dar Mihai nu a vrut. Eu ţin foarte mult la acest copil, e un lider în vestiar, dar vă daţi seama ce înseamnă FCSB. Se pot califica în grupele Europa League, e altceva" - a spus Valeriu Iftime.

Primul care a confirmat transferul lui Mihai Roman a fost Gigi Becali: "Interesul meu era să-i iau cât mai repede, ca să pot să-i trec pe listă pentru meciul cu Rapid Viena. De Mihai Roman îmi place de mai multă vreme. Am vrut să-l iau încă de când era la Rapid. Am avut mai multe tentative, dar am reuşit abia acum".

Mihai Roman va fi trecut pe lista UEFA pentru dubla cu Rapid Viena din playoff-ul Ligii Europa.


Reglare de conturi este un termen întâlnit în contabilitate. Reglare de conturi sau Balanța contabilă este o imagine a unei firme la un moment dat. Dacă știm s-o interpretam, ea ne va arăta situația respectivei firme. Pe baza balantei contabile se întocmeste bilanțul contabil semestrial și anual. În balanta vom găsi o serie de conturi cu diferite sume înregistrate în dreptul fiecăruia (solduri inițiale sau soldurile de început de an, rulajul curent sau rulajul luni respective, rulajele lunilor precedente cumulate cu soldul inițial și soldul final, adică sumele la sfârsitul perioadei la care se referă balanța respectivă.

18-Aug-2018 09:24