EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Ce făceau arbitrii la meciul FC Botoșani - Dunărea Călărași

FC Botoșani merge din rău în mai rău, cu doar două puncte în ultimele cinci meciuri, iar moldovenilor nu li se leagă deloc jocul. În meciul cu Dunărea, au primit gol după o lovitură liberă contestată și dată după secunde bune, timp în care centralul Adrian Cojocaru discuta cu tușierul.

La faza din care s-a dat lovitură liberă, Enache a fost faultat de austriacul Holtzman chiar pe linia careului de 16 metri. Andrei Burcă a fost de față la toată faza și a povestit cum a decurs discuția dintre cei doi arbitri.

„De câteva etape, și la meciul cu Viitorul, și la cel cu Gaz Metan, au luat o decizie după 20 de secunde și am primit gol din acea lovitură liberă. Prefer să fie fermi domnii arbitri, când iau o decizie, să o ia, pentru că, din această cauză, apar și tensiuni în timpul jocului și uitați ce s-a întâmplat. Au vorbit între ei, unul zicea că nu, că nu, stăteau și se uitau unul la altul, să dăm, să nu dăm, nu știu ce. Păi, din acest motiv apar și aceste încăierări în timpul meciului, normal că creezi tensiune, iar publicul e nervos. Și așa suntem într-o poziție proastă și publicul își pierde din răbdare cu noi. Nu mi se pare normal, dar sper ca, pe viitor, să fim și noi arbitrați corect” - a spus Andrei Burcă.


Jucătorii și stafful tehnic, la un pas de bătaie la final

La finalul meciului, spiritele s-au încins, iar Dunărea a rămas cu un jucător mai puțin, după ce căpitanul Dobrosavlevici a primit al doilea galben. Fluierul final i-a găsit pe jucătorii și oficialii celor două echipe la un pas de bătaie, cu un meleu general creat atât pe teren, cât și pe margine.

„S-a creat o stare de tensiune, noi nu reușim să câștigăm, ei s-au bucurat. Ar fi bine ca fiecare să-și vadă de drumul lui” - a precizat Burcă la final.

02-Apr-2019 12:45