EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Ce așteptări are Costel Enache în această seară

Astăzi, cu începere de la ora 18.00, FC Botoșani joacă pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș. Medieșenii pot fi considerați revelația acestui campionat, mai ales prin prisma locului din clasament. Tocmai de aceea, meciul se anunță unul extrem de interesant.

Înaintea partidei, Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, a recunoscut că meciul va fi unul foarte greu pentru botoșăneni. „Întâlnim un adversar care este într-un moment bun, cu altă dinamică de joc, cu o evoluție destul de bună în jocurile de pe teren propriu. E o echipă cu jucători interesanți, jucători cu calitate, jucători care pot debloca jocul prin acțiuni individuale sau printr-o execuție, așa că o să avem treabă. M-aș bucura să fie un joc echilibrat pentru că și noi avem în echipă jucători care vor face diferența în anumite momente. Îmi doresc un joc echilibrat pentru că asta ar însemna din partea noastră o organizare de joc foarte bună și atunci m-aș simți mai în siguranță. Băieții au înțeles că forța vine din organizare și dintr-o luptă” - a declarat Costel Enache.

Tehnicianul botoșănenilor crede că atacantul Nikola Trujic, noul transfer făcut de echipă, poate aduce plusul de care echipa avea nevoie. „Am fost naivi în două puncte: am luat goluri ușor și am marcat foarte puțin. Pe parcurs e destul de greu să aduci pe cineva să intre într-o organizare ofensivă, care necesită sincronizare, omogenitate, un anumit ritm de joc, dar pe partea ofensivă e nevoie de un jucător care să vină cu o calitate aparte față de jucătorii din lot. Nikola cred că este un jucător care ne poate ajuta. E un jucător de un alt profil decât cei pe care îi avem în lotul actual, e un jucător care are un istoric destul de bun. Am considerat că e jucătorul care poate ajuta echipa în momentul acesta. E un jucător cu forță de pătrundere în viteză extraordinar de bună” - a completat Costel Enache.


Înaintea duelului din penultima etapă a turului acestei ediții de campionat, FC Botoșani se află pe locul 11 în Liga I cu 12 puncte.

21-Oct-2018 10:15