EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Când se joacă semifinalele Cupei României la fotbal

Pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal au fost date publicităţii programul şi televizările semifinalelor Cupei României. Partidele tur sunt programate în perioada 3-4 aprilie, în timp ce meciurile retur vor avea loc pe 23-25 aprilie. CFR Cluj, Universitatea Craiova, FC Viitorul şi Astra Giurgiu sunt echipele calificate în penultima fază a competiţiei.

Miercuri, 3 aprilie

CFR Cluj – AFC Astra, ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus/Sport

Joi, 4 aprilie

U Craiova 1948 CS – Viitorul, ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus/Sport

„La jocurile disputate în manşă dublă, dacă după disputarea celor două jocuri egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, se vor aplica prevederile art.30.9 din ROAF.

Conform articolului 54, punctul 2 din ROAF, jocurile din Liga I, Liga 2 şi Liga 3, campionatul de fotbal feminin, precum şi cele din Cupa României (faza naţională) pot începe numai dacă la teren sunt prezenţi medicul delegat şi medicul echipei gazdă.

În conformitate cu articolul 30, punctul 11 din ediţia 2018 a ROAF, regulament aprobat în şedinţa Comitetului de urgenţă din 20 iulie 2018, în faza naţională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum 3 (trei) înlocuiri de jucători pe durata celor 90 de minute. În situaţia jocurilor în care se vor disputa reprize de prelungiri, conform art. 30 alin 9 din ROAF este permisă efectuarea a 4 (patru) înlocuiri de jucători, cu condiţia ca cea de a 4-a înlocuire să se efectueze numai în reprizele de prelungiri.


În privinţa numărului maxim de jucători extracomunitari folosiţi în jocurile din Cupa României, se aplică următoarea regulă: „dacă într-un joc se întâlnesc echipe din aceeaşi categorie, se aplică regulile stabilite pentru categoria respectivă”.

Echipele din Liga I, participante la jocuri din Cupa României, sunt obligate ca pe pe tot parcursul competiţiei să respecte dispoziţiile privind numărul minim de jucători sub 21 de ani stabilite de art. 45 din ROAF” - se arată în anunţul scris de FRF.

20-Mar-2019 08:26