EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Botoşănenii dau piept cu cea mai bună echipă din Liga 1

Duminică, de la ora 20.45, la Cluj, FC Botoşani va da piept cu liderul Ligii 1, CFR Cluj. Înaintea meciului, Andrei Burcă, fundaşul care a bifat toate minutele din turul campionatului, a spus că meciul va fi extrem de greu, iar adversarul unul foarte puternic.

“Va fi un meci foarte greu. Întâlnim, după părerea mea, cea mai bună echipă din campionat care nu mai are alte competiții în afară de Cupa României și campionat. Se axează doar pe acestea două și își va dori cu siguranță la sfârșitul campionatului să fie campioană” – a spus Andrei Burcă.


Pe de altă parte, fudaşul crede că tot ceea ce au de făcut jucătorii botoşăneni este să asculte de sfaturile antrenorului Costel Enache. Doar aşa echipa va face un joc bun şi va pune probleme adversarului, iar în cazul obţinerii unui rezultat pozitiv moralul botoşănenilor va creşte. “Important este să dăm totul la fiecare meci și să vedem la sfârșit ce putem obține. Regret mult că am luat niște cartonașe galbene în mod stupid în tur și încep să-mi reproșez pentru că chiar îmi doresc să fiu integralist dacă se poate până la sfârșitul campionatului” – a mai spus fundaşul roş-alb-albaştrilor.

14-Oct-2017 07:58