EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Becali l-a făcut praf pe GOLOFCA

Gigi Becali a explicat de ce l-a scos din lot pe Cătălin Golofca (mijlocaș/27 de ani), jucătorul venit în vară de la FC Botoșani pentru 400.000 de euro și 60% dintr-un eventual transfer. “Golofca a venit în București și a zis că l-a prins pe Dumnezeu de picior și că toate curvele de aici sunt ale lui. Am avut câteva filmări cu el și i-am zis că nu mai are voie nici măcar la restaurant să mănânce. A venit la Palat și mi-a zis să-l iert și să-i mai dau șansă. El de-aia nu mai putea să alerge. I-am dat niște bani înainte, a dat de femei” - a declarat Gigi Becali.


“N-are Cătălin față de mare gigolo. Îmi pare rău pentru el. E adevărat că el a fost un pic excitat de faptul că a ajuns la București. Nu știu dacă a greșit. Îmi pare rău că se aud lucrurile astea. Eu cred în continuare în el” – a spus Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani.

“E clar că mirajul Bucureștiului e diferit față de Botoșani. Poți merge la club, la teatru, la film aici. Cred că trebuie să existe un echilibru. Dacă ieși la masă cu o domnișoară nu cred că e ceva rău. Nu știu în ce ipostaze a fost filmat copilul ăsta, dar mergi în orice campionat în lumea asta și vezi că cei mai importanți jucători ies la cină. E important să știi să gestionezi asta. Gigi Becali a transmis un mesaj «Golofca, îți mai dau o șansă»” – a completat şi Ilie Dumitrescu.

5 meciuri a jucat Golofca pentru FCSB în acest sezon de Liga 1.

650.000 € e cota de transfer a lui Golofca, conform transfermarkt.de.

Sursa: (gsp.ro)

10-Oct-2017 20:16