EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Au păcălit fotbalul!

Botoșaniul a început tare meciul cu Dunărea Călărași, iar Laurențiu Buș a deschis scorul după numai 7 minute de joc, la un șut deviat de fundații adverși. După o jumătate de oră de joc, Gabi Iancu a executat magistral o lovitură liberă de pe linia careului, lateral dreapta, iar mingea s-a oprit în poartă. A fost al doilea gol al lui Iancu în patru meciuri jucate de la sosirea la Călărași.

Pe finalul primei reprize, echipa lui Dan Alexa a ratat o ocazie imensă. Honciu a driblat scurt fundașii centrali botoșăneni, i-a pasat lui Souda, care a tras puțin pe lângă, deși rămăsese singur cu portarul.

În repriza a doua, după un corner, mingea a ajuns la Ammari, care a tras din voleu, dar mingea s-a dus direct în bară, apoi, după ce s-a mai plimbat prin careu, a ajuns din nou la algerian, care a tras tare peste.

Până la final, rezerva Fabbrini a mai avut o ocazie, dar Straton a respins de sub transversală, iar Mihai Roman s-a complicat în careu, încercând să preia o pasă perfectă de la Ongenda, însă fundații Dunării au avut timp să respingă.


Înainte de acest moment, Dunărea a rămas în 10 oameni, după ce Dobrosavlevici a primit al doilea galben la o intrare violentă asupra lui Golofca.

02-Apr-2019 08:54