EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Astăzi, ora 20.30. Liviu Ciobotariu își dorește victoria

Astăzi, de la orele 20.30, FC Botoșani joacă în deplasare, cu FC Botoșani. Meciul este unul important pentru botoșăneni, fapt confirmat inclusiv de Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al botoșănenilor.

„E un meci foarte important pentru noi din mai multe puncte de vedere. În primul rând, pentru situația din clasament, unde diferența dintre noi și locul de baraj este foarte strânsă, doar cinci puncte. Apoi pentru moralul nostru... Știți foarte bine că nu avem o perioadă bună, avem două jocuri de când nu am marcat. Ultimele jocuri de acasă nu am reușit să câștigăm. Chiar dacă ne-am creat multe situații de a marca, nu le-am concretizat. Va fi o deplasare grea pentru noi. Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun, o echipă neînvină de patru etape, o echipă bine organizată, cu un antrenor foarte bun, însă noi suntem pregătiți pentru acest joc. Ne-am antrenat foarte bine în această săptămână, mergem să câștigăm la Voluntari. Ăsta este cuvântul de bază în vestiar. Trebuie să ne recuperăm punctele pierdute acasă. Trebuie să ieșim din această zonă fierbinte, trebuie să ne recăpătăm moralul, care este un fragil pentru că în ultimele două meciuri nu am reușit să câștigăm. Eu am mare încredere în echipa mea, am mare încredere în jucători. Mai sunt 13 meciuri de jucat. Nu trebuie să așteptăm ultimele partide, trebuie chiar de luni să ne impunem” – a declarat Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul știe că punctul forte al ilfovenilor este defensiva. „Voluntariul este o echipă foarte bine organizată. În primul rând defensiv, și asta am simțit-o în jocul cu ei de aici de acasă. Este o echipă echipă cu jucători buni, cu jucători care pot face diferența în orice moment, însă de partea noastră pot spune că și noi avem jucători foarte buni defensiv, chiar și pentru faza de atac. Eu anticipez cum va juca, însă nu pot să declar nimic acum pentru că nu este normal” – a completat antrenorul principal.


Pentru meciul din această seară, toți jucătorii din lotul FC Botoșani sunt apți din punct de vedere medical. „Nu avem probleme de lot din fericire. Cred că este prima oară de când am preluat echipa. Toți jucătorii sunt apți, nu avem accidentați. Eu unul sunt convins că am trecut peste acest semieșec de acasă. Atmosfera este foarte bună în vestiar și sunt pregătiți de luptă. Eu nu vorbesc despre arbitraj, nu mă intersează. Dacă echipa mea este pregătită mental și bineînțeles fizic, poate să ne arbitreze oricine, nu mă deranjează” – a încheiat Liviu Ciobotariu.

18-Mar-2019 10:36