EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Astăzi, ora 20.00. FC Botoșani – CFR Cluj

FC Botoșani întâlnește astăzi, de la ora 20.00, pe stadionul Municipal, campioana CFR Cluj. După cum știți, jucătorii botoșăneni nu s-au putut antrena înaintea jocului, ei fiind în izolare după depistarea unui caz de infectare cu Covid-19.

Înaintea partidei, Marius Croitoru, antrenorul botoșănenilor, a făcut câteva precizări: „De pe data de 6 - când am avut tot lotul - am făcut șase antrenamente. Eram cât de cât pregătiți pentru meciul de la Craiova, dar din păcate s-a întâmplat acea nenorocire.

Ne-am întors și am stat șase zile izolați în casă, după care am mai făcut două zile antrenament. Îmi este frică să nu apară accidentări, a fost o deplasare grea, am făcut 12 ore de la Craiova, plus cele cinci zile în care nu am făcut niciun antrenament. În două zile, ce poți face?”.

Tehnicianul speră într-un joc bun făcut de botoșăneni, mai ales că pofta de fotbal este mare după această pauză lungă.

„Nu știu dacă au prima șansă. La Botoșani e un teren greu pentru toate echipele din România. Vom vedea la ora meciului. Ei au jucat un meci oficial, meciuri amicale, s-au antrenat. Noi nu am putut beneficia. Botoșaniul va juca numai pe teren cu toate echipele” - a încheiat Marius Croitoru.

20-Jun-2020 10:31