Astăzi. FC Botoşani – Dinamo Bucureşti

În meciul de astăzi dintre FC Botoşani şi Dinamo Bucureşti, în poarta botoşănenilor se va afla căpitanul Alberto Cobrea, cel care în trecut s-a aflat şi între buturile “câinilor roşii”. El spune că meciul nu este unul special pentru el şi crede că FC Botoşani poate să o învingă pe Dinamo. Mai mult, Alberto Cobrea ştie că presiunea este pe bucureşteni.

“Nu cred că ar trebui să punem foarte mare presiune pe noi. E un meci important, la fel ca restul pe care o să le mai avem. Fiecare meci în parte îl consider o finală. Dacă batem pe Dinamo şi ne încurcăm cu Sepsi sau nu vom avea un parcurs bun în continuare, degeaba facem aceste trei puncte. Important este să fim concentraţi pe tot parcursul acestui retur, să luăm fiecare meci în parte şi să repetăm parcursul bun din tur. Avem maturitatea necesară să arătăm că nu a fost o întâmplare ce s-a întâmplat în tur. Presiunea mai mare este pe ei… Noi ajucăm acasă, sper să fie stadionul plin. Când joci cu stadionul plin şi simţi tribuna aproape, te simţi altfel, poţi da un randament mai bun. Nu am de luat niciun fel de revanşă. Cu cei de acolo m-am înţeles foarte bine, ne-am strâns mâna amiabil” – a afirmat Alberto Cobrea.


De asemenea, portarul botoşănenilor îşi doreşte un parcurs cât mai bun al echipei în campionat. “Ţinând cont de locul în clasament şi de parcursul bun de până acum, cred că trebuie să ne axăm foarte mult pe campionat. Calificarea în play-off va aduce mari beneficii tuturor” – a încheiat Alberto Cobrea.

Meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo va începe la ora 20.45.