EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Andrei Patache: „Ar fi bun și un egal!”

Andrei Patache, fundașul dreapta al FC Botoșani, este încrezător înaintea partidei de la Mediaș și crede într-un rezultat pozitiv.

Meciul dintre Gaz Metan Mediași și FC Botoșani are loc astăzi, de la ora 18.00, pe terenul ardelenilor.

Andrei Patache spune că terenul de la Mediaș i-a adus doar bucurii. „Terenul de la Mediaș mi-a adus numai bucurii. Cred că nu am pierdut niciodată acolo. Sper să prindem o zi bună, să avem dăruire, implicare și să ieșim cu capul sus din acest meci” – spune fundașul.


El îi cunoaște foarte bine pe adversarii de astăzi și nu exclude posibilitatea unui rezultat de egalitate. „Îi știm bine pe adversari. Au trei-patru jucători noi, dar în rest sunt aceiași. Știm punctele lor forte, punctele slabe, și trebuie să punem în aplicare ce ne spune Mister. Trebuie să fim organizați și să nu mai facem cadouri, pentru că în ultima vreme am primit cam ușor goluri, lucru care în trecut nu se întâmpla. În unele momente am fost naivi și cred că toți de pe linia de fund am avut greșeli individuale care ne-au costat scump. Nu ne ascundem după greșeală, ne asumăm aceste lucruri, ni le spunem în față. Sper să câștigăm. E bun și un punct, dar ideal ar fi să câștigăm. Avem entuziasm însă trebuie să arătăm și pe teren acest lucru” - a precizat Andrei Patache.

21-Oct-2018 10:52