EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

ADIO PLAY-OFF!

Andrei Cristea a decis derby-ul Moldovei și îi apropie pe ieșeni de play-off. Poli Iași s-a impus pe teren propriu în fața lui FC Botoșani în etapa a 24-a, scor 1-0, și a urcat pe loc de play-off.

Andrei Cristea a fost cel care a decis derby-ul Moldovei în minutul 53. Fostul atacant stelist a primit o pasă de la Platini în fața porții și marcat. Cu această reușită Cristea a ajuns la 90 de reușite în Liga 1.

Formația lui Costel Enache a răspuns cu o jumătate de oră înainte de final prin Roman, care a reușit o foarfecă spectaculoasă din interiorul careului, dar portarul Rusu, intrat în locul lui Koșelev, a avut un reflex de zile mari.

Poli Iași și FC Botoșani au același număr de puncte după 24 de etape, 36, însă echipa lui Flavius Stoican are un golaveraj mai bun și avantajul rezultatelor directe.

Duelul din această etapă a fost al 12-lea pe prima scenă între cel două formații. De patru ori s-a impus Poli Iaşi, de două ori a învins FC Botoşani, în timp ce alte cinci partide s-au terminat la egalitate. Cea mai recentă întâlnire directă a fost şi meciul cu cele mai multe goluri. Pe 20 septembrie 2017, FC Botoşani și CSM Poli Iaşi au încheiat la egalitate, 3-3, (marcatori Daniel Popa, Mihai Roman I, Laurenţiu Buş, respectiv Jo Santos, Pedro Mendes şi Andrei Cristea).


POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 1-0

A marcat: A. Cristea 53

ECHIPELE DE START

CSM Poli Iași: Koșelev - Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Bădic - Chelaru, Qaka - Platini, Sin, Jo - Cristea

Rezerve: Rusu, Panțîru, Kizito, Cisse, Zaharia, Jagodinskis, Mihăescu

Antenor: Flavius Stoican

FC Botoșani: Cobrea - Unguruşan, Burcă, Miron, Mușat - Achim, Oaidă - Roman, Moruţan, Golofca - Axente

Rezerve: Pap, Plămadă, Tincu, Cucu, Dumitraș, Chitoșcă, Golubovic

Antrenor: Costel Enache

12-Feb-2018 20:10