EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

B. Braun a inaugurat al doilea centru de dializă din județul Botoșani

B. Braun, unul dintre cei mai importanți furnizori de produse medicale la nivel mondial, a inaugurat cel de-al doilea centru de dializă din județul Botoșani, în municipiul Dorohoi, în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro.

„Decizia de a deschide acest centru la Dorohoi este în concordanță cu obiectivele B. Braun în România de a continua diversificarea portofoliului de produse și servicii medicale disponibile în prezent pe piața locală. După ce în luna mai a anului trecut am început lucrările la cea mai mare investiție greenfield a companiei în România, în județul Timiș, acum marcăm finalizarea unei alte investiții, de această dată în județul Botoșani. Odată cu deschiderea centrului nostru din Dorohoi, dorim să venim în sprijinul pacienților dializați din zonă prin reducerea semnificativă a timpului dedicat transferului către ședințele de tratament și prin sporirea accesului la tratament de dializă la cele mai înalte standarde pentru noii pacienți diagnosticați cu insuficiență renală cronică. Un număr de 84 de pacienți din orașul Dorohoi și din zonele limitrofe beneficiază deja de tratament în centrul nostru” -  a declarat Gheorghe Bulat, Director General, B. Braun România.

Aparatele de dializă Dialog+ dotate cu tehnologie Adimea pentru măsurarea în timp real a eKt/V și sistemul de culegere și interpretare automată a datelor de tratament Nexadia Monitor 2.0 sunt doar câteva dintre tehnologiile moderne disponibile la acest centru. În prezent, centrul are 31 de angajați, iar capacitatea maximă de tratament la inaugurare este de 138 de pacienți, existând posibilitatea de extindere. 

„Beneficiile aduse de acest centru de dializă se adresează atât cetățenilor din Dorohoi și din județul Botoșani care au nevoie de servicii de dializă, cât și întregii comunități locale. Imobilul în care funcționează centrul de dializă este unul reabilitat de la stadiul de clădire dezafectată iar peste 90% din personalul angajat este din municipiul Dorohoi. Investiția celor de la B. Braun este un exemplu de dezvoltare a unei afaceri într-un mod responsabil și în consens cu nevoile comunității” - a declarat Dorin Alexandrescu, primarul Municipiului Dorohoi.

Centrul de dializă din Dorohoi se alătură celor 12 unități operate de B. Braun pe piața locală, specializate în furnizarea de servicii de dializă și care tratează aproximativ 1.600 de pacienți suferind de insuficiență renală cronică.

15-Apr-2019 09:17