Piept de raţă cu portocale şi Martini

Piept de raţă cu portocale şi martini,o reţetă de inspiraţie asiatică, exotică, aromată şi deloc plictisitoare

INGREDIENTE

  • 1 piept de raţă
  • 1 portocală
  • 50 ml vin alb fructat
  • 1/2 linguriţă rozmarin
  • sare, piper

PENTRU SOS

  • 2 portocale
  • 1/2 pahar vin alb fructat
  • 50 ml martini sec
  • 15 gr. unt
  • 2 foi de dafin (opţional)
  • 1 vârf de cuţit amidon
  • 1/2 linguriţă boabe de ienupăr (opţional)
  • 10 boabe piper negru (opţional)

Pentru modul de preparare daţi clic aici .  Mulţumim autoarei blogului "Căsuţa Laurei" pentru reţetă!

 

07-May-2017 09:54