EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

USR Botoșani: Avem nevoie de OAMENI NOI în politică!

Așa cum le stă bine politicienilor, membrii USR Botoșani au ieșit din nou în stradă, vineri, 28 septembrie, pe pietonalul Unirii. O nouă campanie de strângere de semnături a debutat la Botoșani, alături de deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, care are deschis un cabinet parlamentar și în Botoșani.

Campania de modificare a constituției, Fără Penali în Funcții Publice, a fost un adevărat fenomen. Un milion de oameni care au semnat pentru ca persoanele condamnate penal să nu mai aibă acces în funcțiile publice. Inițiativa este în circuitul parlamentar, iar pentru asta trebuie să vă mulțumim vouă, celor 1 milion de semnatari care ați fost alături de noi, care ne-ați arătat că românii vor o schimbare” - a declarat deputatul.

Membrii partidului au explicat faptul că în aceste timpuri, România are nevoie de oameni și idei noi în politică, de aceea Uniunea Salvați România, alături de alte trei alte partide și 27 de organizații civice au demarat un proiect de liberalizare a vieții politicei Oameni noi în politică.

„De ce avem  nevoie de această inițiativă? Toate măsurile enumerate, dar și altele, reprezintă un amestec menit să îmbunătățească calitatea democrației în România. Experiența comunismului ne-a demonstrat care sunt efectele pe care lipsa democrației într-un stat le poate avea. Perioada de tranziție ne-a arătat ce se întâmplă atunci când o mână de politicieni, ascunși sub legitimitatea voturilor, confiscă statul și îl conduc după bunul plac” - a adăugat președintele USR Botoșani, Andrei Drancă.

“Vrem idei noi și o Românie eficientă care să se depărteze de metehnele trecutului? Atunci este timpul pentru Oameni noi! De aceea te așteptăm să semnezi, descărcând listele de pe https://oameni-noi.ro/ sau la evenimentele de strângere de semnături organizate de USR Botoșani!” - a conchis deputatul Mihai Botez.

03-Oct-2018 09:06