EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Primarul Viorel Atomei revine în PSD

Singurul primar rămas în funcție din 1990 și până în prezent a decis să revină în Partidul Social Democrat, după o perioadă în care nu a mai fost activ, informează glasulnordului.ro.

Nemulțumit de modul cum s-au alocat fondurile prin PNDL, Viorel Atomei, primarul comunei Hudești, a demisionat din toate funcțiile pe care le avea în partid.

Primarul Viorel Atomei declara atunci: „M-a supărat modul de atribuire a proiectelor pe PNDL și în special proiectele de apă-canalizare. Mi s-a sugerat să nu depunem proiecte pe apă pentru că suntem comună mare și nu se aprobă. Toți care au depus, au obținut finanțare. Pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Acum, când sunt la putere, mă și minți și primesc bani mai puțini”.


Între timp, primarul Viorel Atomei a fost convins să redevină activ în PSD. La sfârșitul săptămânii trecute el a fost reales președintele Organizației PSD Hudești și, foarte probabil, va candida pentru o funcție la alegerile din cadrul Organizației Județene PSD, programate pe 13 octombrie.

01-Oct-2018 08:38