EDITORIAL
Marketingul foamei


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?

Ponta, REPLICĂ DURĂ pentru Dragnea şi Vâlcov

Victor Ponta a reacţionat la afirmaţia lui Liviu Dragnea, care a spus că fostul director al SRI George Maior ar fi implicat în proiectul Pro România, formaţiunea fondată de fostul premier, precizând ironic că "ori oamenii ăştia iau aceleaşi droguri, ori mint de îngheaţă apele".

"Dimineaţă am aflat că pe Vâlcov a vrut să îl racoleze KGB în 2015 (de faţă cu patronul de la “Phoenicia” la care stătea Dragnea la hotel în Năvodari în 2017). Seara am aflat că pe Dragnea vrea să îl asasineze Soros - ori oamenii ăştia iau aceleaşi droguri, ori mint de îngheaţă apele şi îşi bat joc de toată lumea!!! Când îl văd aşa verde la faţă îmi este teamă că prima variantă este cea adevărată! În ambele situaţii nota de plată va fi achitată de România!" - a scris fostul premier Victor Ponta pe Facebook.

El mai susţine că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se ducea la George Maior şi "îl ruga să îi angajeze tânără iubită la SRI" sau "se milogea" să îi aranjeze o vizită la Washington pentru a se poza cu oficiali americani. "P.S. -Am văzut că Dragnea a reluat prostia cu George Maior care a făcut ProRomania. Cred că Maior îşi merită toate jignirile şi minciunile cu care îl împroaşcă Dragnea-cât timp nu ripostează la aceste mizerii (şi tace cum tăcea când se ruga Dragnea de el să îi angajeze tânără iubită la SRI-sau când se milogea să îl ducă la Washington să facă poze cu oficiali americani) nu are de ce să se plângă!" - a completat fostul premier.


Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marţi că George Maior, actual ambasador al României în Statele Unite şi fost director al SRI, este implicat în proiectul politic - partidul lui Victor Ponta, susţinând că Maior a fost cel care a dat aprobarea pe toate proiectele în care a fost implicat SRI. "Maior e mai nociv. E cel care a conceput şi participă la un proiect politic acolo. Proiectul politic al lui Ponta. Bineînţeles că este implicat. El era implicat în toate partidele, inclusiv în PSD, cât era la SRI. Coldea nu putea să facă nicio acţiune cât de mica fără aprobarea lui Maior. Aşa funcţionează Serviciul. Acolo nu există ca prim-adjunctul să facă o mişcare fără să fie aprobată de şeful SRI. Toate acţiunile au avut aprobarea lui Maior, unele au fost iniţiativele lui" - a declarat Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat a mai spus că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acesta scop, la iniţiativa unui om celebru în lume. "Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază" - a mai spus Liviu Dragnea.

22-Aug-2018 09:05