Klaus Iohannis nu se va implica în alegerea președintelui PNL

Liberalul Ludovic Orban, candidat la funcția de președinte al PNL, a declarat, ieri, că are convingerea că șeful statului, Klaus Iohannis, nu se va implica în competiția internă din partid.

USR vrea să facă popcornul, biscuiţii şi supele la plic mai sănătoase

Operatorii din sectorul alimentar ar putea fi obligaţi să limiteze conţinutul de acizi graşi trans-nesaturaţi (AGTN) la 2 grame/100 de grame de ulei sau de grăsime.

Băsescu: “Kovesi e un politician de viitor”

Președintele PMP, senatorul Traian Băsescu, a declarat că Laura Codruța Kovesi este un politician de viitor.

Cioloș aşteptat cu braţele deschise de PNL

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Bușoi, a declarat că liberalii sunt deschiși unei colaborări cu fostul premier Dacian Cioloș.

Alianţa Politică Strada şi-a înregistrat denumirea şi sigla

Grupul de iniţiativă Alianţa Politică Strada a anunţat, ieri, că a făcut primii paşi pentru înfiinţarea unei formaţiuni „născută din rândul protestatarilor”.

Dacian Cioloș nu este interesat de USR

Fostul premier Dacian Cioloș susține că decizia sa este să nu se înscrie în Uniunea Salvați România (USR).

Liberalii vor ca primarii să fie aleşi în două tururi

Liberalii au depus, la Senat, un proiect de lege privind alegerea primarilor în două tururi, susţinând că scrutinul într-un singur tur cu votul majorităţii celor prezenţi la urne este „o soluţie total greşită”.

“Tăriceanu, milogul de serviciu al PSD”. Vezi cine spune asta.

Liberalul Ludovic Orban a catalogat, ieri, ALDE drept o “oaste de strânsură”, care “funcționează numai pe post de cârjă a PSD-ului și a guvernului Grindeanu”.

Petre Roman pierde definitiv procesul cu ANI pe incompatibilitate

Fostul deputat Petre Roman a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI) pe incompatibilitate.

Tăriceanu nu crede că majoritatea PSD - ALDE se destramă

Copreședintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că nu există niciun risc pentru majoritatea PSD - ALDE în cazul în care Daniel Constantin ar părăsi partidul.

Raluca Turcan: Guvernul cade în trei luni!

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, este de părere că în trei luni Guvernul Grindeanu va cădea din cauza nemulțumirilor din interiorul coaliției de guvernare.

Ordonanța traseiştilor a fost respinsă în Senat

Senatul a adoptat ieri, cu 104 voturi "pentru" și trei abțineri, proiectul legii de respingere a OUG 55/2014, care a permis aleșilor locali să treacă de la un partid la altul fără să își piardă mandatul.

Liberalii cred că în trei luni putem asista la o cădere a Guvernului

Liderul liberal Raluca Turcan a declarat că deciziile Guvernului privind creșterile salariale din ultima perioadă sunt în măsură să ducă la un blocaj al administrației, situația putând să „explodeze” în următoarele luni.

PNL îi cere Guvernului un studiu privind impactul liberalizării pieţei de gaze asupra populaţiei

Partidul Naţional Liberal (PNL) a transmis ieri un document de poziţie în care îi cere Guvernului Grindeanu să elaboreze un studiu de impact privind liberalizarea pieţei gazelor.

PSD aruncă în desuetudine cheltuirea corectă a banilor publici!

OUG 9/2017 elimină obligativitatea Guvernul de a prezenta Parlamentului valorile estimative ale creditelor bugetare sau de angajament pentru următorii trei ani.

Deputaţii s-au OPUS liberalizării pieţei gazelor, care era programată pentru 1 aprilie

Deputaţii reuniţi ieri în Comisia pentru Industrii şi Servicii au respins raportul de modificare a Legii Energiei, ceea ce înseamnă că liberalizarea pieţei gazelor se amână pentru o dată ce va fi anunţată ulterior.

Situaţie tensionată în ALDE

Copreședintele ALDE, Daniel Constantin, a declarat că dorește un singur președinte al partidului, însă el personal nu s-a decis dacă va candida pentru președinția formațiunii.

Cioloș este binevenit în PNL! Vezi cine crede asta

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat ieri că fostul premier Dacian Cioloș este binevenit în această formațiune, însă a subliniat că nu se impune o discuție în conducerea partidului, fiind o decizie a fostului prim ministru.

Cine organizează alegerile interne în PNL?

La recenta vizită la Botoşani, Raluca Turcan, preşedintele naţional al Partidului Naţional Liberal, a adus câteva lămuriri în privinţa desemnării alegerilor locale pentru desemnarea preşedintelui.

Programul politic al PNL trebuie aliniat cu proiectul de țară al preşedintelui Iohannis

Aflată la Botoşani, Raluca Turcan, președintele interimar al Partidului Național Liberal, a declarat, că viitorul program politic al partidului trebuie gândit în concordanță cu proiectul de țară al președintelui Klaus Iohannis.

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?