Ministrul Transporturilor ajunge astăzi la Botoșani

Organizația PSD Botoșani a anunțat astăzi că ministrul Transporturilor Răzvan Cuc va ajunge astăzi la Botoșani pentru a discuta și a propune soluții pentru rezolvarea problemelor privind drumurile naționale din județ.

Deputatul Marius Budăi: „Interdicția cumulării pensiei cu salariul în cazul pensionărilor anticipate creează deservicii în economie”

Deputatul PSD Marius Budăi a declarat astăzi că Ministerul Muncii și Justiției Sociale ar trebui să ia în considerare eliminarea interdicției cumulării pensiei cu salariul în cazul celor care s-au pensionat anticipat și care își doresc să desfășoare o activitate remunerată.

Mihaela Huncă: „53.000 de salariați din educație, personal nedidactic, vor avea salarii între 1.450 și 1.947 lei lunar”

Deputatul PSD Mihaela Huncă a anunțat astăzi că începând de luna aceasta vor fi plătite salariile majorate pentru personalul nedidactic din toate unitățile de educație de la noi din țară.

Scandal cât Ministerul Comunicaţiilor la PSD Botoşani. Vezi între cine a izbucnit conflictul şi din ce motiv.

Sâmbătă dimineaţă, sediul Partidului Social Democrat din Botoşani a fost plin de lume. Veniţi ba la cursuri, ba la diverse şedinţe, membrii PSD au umplut până la refuz sălile fostei Case a căsătoriilor.

Cristian Achiţei critică bugetul şi parlamentarii PSD

Costel Şoptică şi Cristian Achiţei, parlamentarii partidului Naţional Liberal Botoşani, îi acuză pe colegii lor social-democraţi că nu au susţinut proiecte importante ale judeţului.

Fost lider al PNL Botoşani acuzat că ar fi primit sejururi la Monte Carlo şi Saint Moritz, dar şi 10.000 euro pentru partid

Un fost preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Botoşani este acuzat de procurorii DNA că ar fi primit foloase necuvenite de la un primar.

PMP a rămasă fără preşedinte

Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a decis schimbarea din funcţie a 19 preşedinţi de organizaţii judeţene, urmare a rezultatelor obţinute la alegerile parlamentare.

Răzvan Rotaru este de acord cu protestatarii

Deputatul social-democrat Răzvan Rotaru a declarat joi că este de acord cu protestele anti-guvernamentale din ultimele zile, afirmând că ...

Cătălin Flutur refuză să fie scăpat de dosarele de la DNA

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a refuzat să comenteze decizia Guvernului în ceea ce priveşte modificarea codurilor penale, deşi ...

Ovidiu Portariuc a fost înlocuit în Consiliul Local

Componența Consiliul Local Botoșani a fost, din nou, modificată după demisia fostului primar al municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc.

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?