Cioloș aşteptat cu braţele deschise de PNL

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Bușoi, a declarat că liberalii sunt deschiși unei colaborări cu fostul premier Dacian Cioloș.

Alianţa Politică Strada şi-a înregistrat denumirea şi sigla

Grupul de iniţiativă Alianţa Politică Strada a anunţat, ieri, că a făcut primii paşi pentru înfiinţarea unei formaţiuni „născută din rândul protestatarilor”.

Dacian Cioloș nu este interesat de USR

Fostul premier Dacian Cioloș susține că decizia sa este să nu se înscrie în Uniunea Salvați România (USR).

Liberalii vor ca primarii să fie aleşi în două tururi

Liberalii au depus, la Senat, un proiect de lege privind alegerea primarilor în două tururi, susţinând că scrutinul într-un singur tur cu votul majorităţii celor prezenţi la urne este „o soluţie total greşită”.

“Tăriceanu, milogul de serviciu al PSD”. Vezi cine spune asta.

Liberalul Ludovic Orban a catalogat, ieri, ALDE drept o “oaste de strânsură”, care “funcționează numai pe post de cârjă a PSD-ului și a guvernului Grindeanu”.

Petre Roman pierde definitiv procesul cu ANI pe incompatibilitate

Fostul deputat Petre Roman a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI) pe incompatibilitate.

Tăriceanu nu crede că majoritatea PSD - ALDE se destramă

Copreședintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că nu există niciun risc pentru majoritatea PSD - ALDE în cazul în care Daniel Constantin ar părăsi partidul.

Raluca Turcan: Guvernul cade în trei luni!

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, este de părere că în trei luni Guvernul Grindeanu va cădea din cauza nemulțumirilor din interiorul coaliției de guvernare.

Ordonanța traseiştilor a fost respinsă în Senat

Senatul a adoptat ieri, cu 104 voturi "pentru" și trei abțineri, proiectul legii de respingere a OUG 55/2014, care a permis aleșilor locali să treacă de la un partid la altul fără să își piardă mandatul.

Liberalii cred că în trei luni putem asista la o cădere a Guvernului

Liderul liberal Raluca Turcan a declarat că deciziile Guvernului privind creșterile salariale din ultima perioadă sunt în măsură să ducă la un blocaj al administrației, situația putând să „explodeze” în următoarele luni.

PNL îi cere Guvernului un studiu privind impactul liberalizării pieţei de gaze asupra populaţiei

Partidul Naţional Liberal (PNL) a transmis ieri un document de poziţie în care îi cere Guvernului Grindeanu să elaboreze un studiu de impact privind liberalizarea pieţei gazelor.

PSD aruncă în desuetudine cheltuirea corectă a banilor publici!

OUG 9/2017 elimină obligativitatea Guvernul de a prezenta Parlamentului valorile estimative ale creditelor bugetare sau de angajament pentru următorii trei ani.

Deputaţii s-au OPUS liberalizării pieţei gazelor, care era programată pentru 1 aprilie

Deputaţii reuniţi ieri în Comisia pentru Industrii şi Servicii au respins raportul de modificare a Legii Energiei, ceea ce înseamnă că liberalizarea pieţei gazelor se amână pentru o dată ce va fi anunţată ulterior.

Situaţie tensionată în ALDE

Copreședintele ALDE, Daniel Constantin, a declarat că dorește un singur președinte al partidului, însă el personal nu s-a decis dacă va candida pentru președinția formațiunii.

Cioloș este binevenit în PNL! Vezi cine crede asta

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat ieri că fostul premier Dacian Cioloș este binevenit în această formațiune, însă a subliniat că nu se impune o discuție în conducerea partidului, fiind o decizie a fostului prim ministru.

Cine organizează alegerile interne în PNL?

La recenta vizită la Botoşani, Raluca Turcan, preşedintele naţional al Partidului Naţional Liberal, a adus câteva lămuriri în privinţa desemnării alegerilor locale pentru desemnarea preşedintelui.

Programul politic al PNL trebuie aliniat cu proiectul de țară al preşedintelui Iohannis

Aflată la Botoşani, Raluca Turcan, președintele interimar al Partidului Național Liberal, a declarat, că viitorul program politic al partidului trebuie gândit în concordanță cu proiectul de țară al președintelui Klaus Iohannis.

Cătălin Flutur chiar a făcut un pas în spate!

Ziua de ieri a fost una agitată pentru filiala Botoşani a Partidului Naţional Liberal. Încă de la primele ore ale dimineţii, aleşii locali din teritoriu s-au adunat la Restaurantul “Premier” pentru o întâlnire cu liderul naţional al partidului, Raluca Turcan.

Mister elucidat! Află cine conduce de fapt PNL Botoşani

În cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o ieri la Botoşani, Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL, a clarificat şi situaţia conducerii filialei judeţene.

Deputatul PSD Mihaela Huncă propune implicarea autorităților locale pentru premierea olimpicilor

Deputatul PSD Mihaela Huncă a depus în Parlament propunerea legislativă privind implicarea autorităților locale în asigurarea fondurilor pentru premierea elevilor care participă la olimpiadele școlare.

EDITORIAL
Marketingul foamei


REȚETA ZILEI
Piept de raţă cu portocale şi Martini


ADVERTORIAL


BANCUL ZILEI
Cum e tortul?